Ez a magyar divat! 7 hazai designer, akire érdemes odafigyelni

Raczky Júlia
Írta: ,

Nem vagy annyira képben, hogy kik alkotják a hazai designerek krémjét? Akkor érdemes ellátogatnod a Deák Ferenc utca 16. szám alatt nyílt 581 Designer Pop Up Store nevű üzletbe, ahol egy helyen csodálhatod meg a legismertebb magyar tervezők darabjait. De még mielőtt elindulnál, vegyük sorra, kik ők, mik a legismertebb márkák, és mit lehet tudni kreációikról!

A márka legikonikusabb darabjai minden bizonnyal a KOMOD-dal közösen tervezett, formabontó alumíniumos őszi táskakollekcióhoz tartoznak.

Dévényi Dalma és Kiss Tibi duója Veszprémi Gabriellával kollaborálva alkotta meg ezeket a különleges és egyedi termékeket, melyeket a bevásárlószatyrok és az uzsonnás- és nejlonzacskók formai gegjei inspiráltak.

A bőr táskák alumíniummal vannak bevonva, gyűrött, töredezett felületük pedig még inkább extravagánsabbá teszik leendő viselőiket.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a London College of Fashion egyetemén végzett Vágó Réka ma Magyarország egyik legismertebb cipőtervezője.

Látásmódjára a frissesség és az egyszerűség jellemző, szívesen dolgozik kifinomult bőrökkel és vékony, szexi tűsarkakkal.

Előszeretettel rendelnek tőle lábbeliket ünnepi alkalmakra, főként esküvőkre, emellett pedig további kiegészítőket, főként táskákat is készít!