ÉkSzerelem – Íme a 2016-os trendek

Póta Szilvia
Írta: ,

Egy jó kiegészítő megváltoztathatja az egész megjelenésünket, legtöbben mégis kevés figyelmet szentelünk öltözködésünk ezen részének. Pedig a 2016-os tavaszi/nyári szezon kétségtelenül nagyvonalú a különböző kiegészítőket, illetve ékszereket illetően. Az új évszakban nagy népszerűségnek örvendenek majd a természet ihlette színek, a feltűnő, merész megoldások, valamint a 90-es évek nagy kedvencei!

Ékszerek a test teljes felületén Kép forrása: vogue.com

Az ázsiai stílusú ékszerek 2016-ban reflektorfénybe kerülnek! A tavaszi/nyári szezon nagyszerű lehetőséget kínál ahhoz, hogy fedetlen testrészeinket mutatós bizsukkal, vagy elegáns drágakövekkel vonjuk be.

Ezek az egyedi darabok rendkívül sokoldalúak, és remekül feldobják a nyári szetteket! A nem mindennapi kiegészítőkre idén Alexander McQueen divatház hívta fel a figyelmet, mikor a kissé androgün jellegű ruhákat elegáns, és finom ezüstláncokkal párosította.

A teljes testet fedő ékszerek Calvin Klein kollekciójában is megjelentek. A tervező kifinomult aranyozott láncokkal vonta be a ruhák mellvonalát, érzéki megjelenést kölcsönözve ezzel a modelleknek.

A choker nyakláncok óriási népszerűségnek örvendtek a 90-es években, idén pedig megújult formában ismét az ékszertrendek élvonalába kerülnek! New Yorktól Londonig, Párizstól Milánóig, ezek a darabok mindenütt jelen voltak a kifutón.

Számtalan stílusban megtalálhatod őket, így a hétköznapokban és az elegáns estélyeken, illetve a bulikon is megállják a helyüket.

Ezek a nyakláncok lehengerlő fegyvernek bizonyultak a tervezők kezében is.

Az Etro a selyemből készült, virágos darabokat részesítette előnyben, a Lanvin divatház viszont a csillogásra tette le a voksát, mikor ragyogó kövekkel díszített choker nyakláncokat választott a kreációihoz.