Divat előrejelzés 2017-re

Írta: ,

A 2017-es év nem a túlzások éve lesz, sokkal inkább a finomabb, lágyabb stílus kerül ezúttal előtérbe. Az extrém kiegészítők eltűnnek és a tervezők a hangsúlyosabb mintákra fókuszálnak majd. A következő esztendőt nagyrészt a 70-es évek hangulata ihlette, így akár anyukád szekrényében is kincsekre bukkanhatsz. Mutatjuk, milyen trendek uralják majd a következő évünket.

Csíkok minden mennyiségben Kép forrása: harpersbazaar.com

1/6 Csíkok minden mennyiségben

2017 legnagyobb őrülete a csíkos minta lesz. Minden mennyiségben és bárhogyan kombinálva. Egészen a legvékonyabb hajszálmintától, a legvastagabb vonalakig… ebben nem lesz megkötés!

Bár sokan nem szeretik a csíkokat, hiszen optikailag nem előnyös mindenki számára, de szerencsére ezzel is lehet csalni, ha a függőleges mintázatot választod.

Szóval csak bátran!

Viszlát neon! Kép forrása: vogue.com

2/6 Viszlát neon!

A színek tekintetében is jókora változás történik. Egy időre elbúcsúzhatunk a neontól, ugyanis a homogén színek fogják uralni 2017-et.

Ami minden évszakra jellemző lesz majd, az a sárga és kék szín kombinációja. Az arany helyett beköszönt a rose gold korszak, ami sokkal finomabb és nőiesebb összhatást kölcsönöz a szettednek.

De a legjobbat a végére hagytuk, ugyanis visszatér a lányok álomszíne is, a rózsaszín összes árnyalata, amit a tervezők is előszeretettel használnak a jövő évi kollekciójukban!

Festmények a ruhákon Kép forrása: bloglovin.com

3/6 Festmények a ruhákon

2013-ban nagy divat volt, hogy a tervezők kedvenc festményeiket a ruháikra varázsolták és úgy néz ki, hogy ez jövőre is nagy siker lesz.

Ha nem is tudod beszerezni a legnagyobb divatházak darabjait, ne keseredj el, mert a „kisebb” márkák kínálata között is megtalálható lesz ez a design.

Ha egy igazán feltűnő outfitet szeretnél összedobni, akkor válassz teljesen eltérő mintázatot az alsó, illetve felső részre. Igazi stílusteremtő leszel!

Horgolt ruhák Kép forrása: shop.spelldesigns.com.au

4/6 Horgolt ruhák

Most elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor hívhatod a nagymamádat, ugyanis újra hatalmas siker lesz a horgolt ruha. Az sem ciki, ha a kinőtt, gyerekkori, horgolt mellényeidet veszed fel, mert így akár top-ként is funkcionálhatnak.

Ha úgy döntesz, hogy te is megpróbálkozol a horgolással, akkor ereszd el a fantáziádat és bátran használj színeket.

Korábban már említettük, hogy nagy sláger lesz a sárga-kék kombinációja, így mindenképpen szerezz be ilyen színű fonalakat.

A sikkes menyasszony Kép forrása: harpersbazaar.com

5/6 A sikkes menyasszony

Az esküvői ruhák terén is történnek majd újítások.

A legszembetűnőbb talán az, hogy menyasszonyok már nem csak szoknyákból válogathatnak, hanem nadrágokból is. Ez leginkább a New York-i nők stílusa, hiszen tipikus „nagyvárosi” kinézetet kölcsönöz a menyasszonynak.

Nos nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de mi azért vágyunk arra a szép, uszályos ruhára!

 

Konfetti smink Kép forrása: shop.mrkate.com

6/6 Konfetti smink

Nem csak a ruhák, de a smink terén is izgalmas változásokat tartogat a következő év. 

Oké, tudjuk, hogy a konfetti smink elsőre kicsit furcsán hangzik, de biztos azt sem gondoltad volna pár éve, hogy nyáron arany, ezüst és csillámtetkók borítják majd a testedet. Szóval ezt az új trendet is biztosan megkedveled majd!

Különösen azért, mert bárhogyan díszítheted vele az arcodat, és már most rengeteg sminkes boltban beszerezhető komplett készlet is, de akár party boltokban is körülnézhetsz. :)