Divat előrejelzés 2017-re

Berényi Nóri
Írta: ,

A 2017-es év nem a túlzások éve lesz, sokkal inkább a finomabb, lágyabb stílus kerül ezúttal előtérbe. Az extrém kiegészítők eltűnnek és a tervezők a hangsúlyosabb mintákra fókuszálnak majd. A következő esztendőt nagyrészt a 70-es évek hangulata ihlette, így akár anyukád szekrényében is kincsekre bukkanhatsz. Mutatjuk, milyen trendek uralják majd a következő évünket.

Csíkok minden mennyiségben Kép forrása: harpersbazaar.com

2017 legnagyobb őrülete a csíkos minta lesz. Minden mennyiségben és bárhogyan kombinálva. Egészen a legvékonyabb hajszálmintától, a legvastagabb vonalakig… ebben nem lesz megkötés!

Bár sokan nem szeretik a csíkokat, hiszen optikailag nem előnyös mindenki számára, de szerencsére ezzel is lehet csalni, ha a függőleges mintázatot választod.

Szóval csak bátran!

Viszlát neon! Kép forrása: vogue.com

A színek tekintetében is jókora változás történik. Egy időre elbúcsúzhatunk a neontól, ugyanis a homogén színek fogják uralni 2017-et.

Ami minden évszakra jellemző lesz majd, az a sárga és kék szín kombinációja. Az arany helyett beköszönt a rose gold korszak, ami sokkal finomabb és nőiesebb összhatást kölcsönöz a szettednek.

De a legjobbat a végére hagytuk, ugyanis visszatér a lányok álomszíne is, a rózsaszín összes árnyalata, amit a tervezők is előszeretettel használnak a jövő évi kollekciójukban!