Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól

Az idei szezonban talán nem is annyira a színek, mint inkább a minták hódítanak. Bár akad néhány közkedvelt árnyalat, nincs valódi őrület a különleges tónusok terén. Más a helyzet az olyan izgalmas motívumokkal, mint amilyen a virágminta, a csíkos, vagy éppen a trópusi nyomat.

Népi virágminták Kép forrása: withlovefromkat.com

A népi minták sok országban keverednek a virágokkal, gondoljunk csak a csodás kalocsai motívumokra.

Ez az érdekes és különleges díszítő elem idén sok ruhadarabon megmutatkozik, szerencsére a lehető legváltozatosabb formákban. Kat a felsőruházatára koncentrálta a népi motívumokkal megbolondított, egyedi virágmintát, egy idén még mindig divatos oversized blúzt választott.


Inspiráció! Gyönyörű szoknyás szettek a bloggerináktól


A bokáig érő, szintén enyhén ejtett chino nadrág az elkövetkezendő szezon kihagyhatatlan alapdarabja, legalább egyet mindenkinek érdemes beszereznie belőle.

Az arany papucs jól illik a kiegészítőkhöz, de természetesen sokkal hagyományosabb, hétköznapibb darabot is választhatunk ehhez a szetthez. Ugyancsak kiemelendő az összeállításban a szalmakalap, amit az idei divat szerint messze nem csak a tengerparton viselhetünk.

Szabályos motívumok Kép forrása: whatiwore.tumblr.com

A következő szett szintén azoknak ideális, akik annyira nem barátkoztak még meg a színekkel, viszont szeretnék, ha megjelenésük ennek ellenére is üdítő lenne.

Az újdonsült kismama, Jessica is többek között a praktikumra és a kényelemre helyezte a hangsúlyt, amikor ezt a divatos szettet összeállította.

A fekete pólócska nem csak univerzális, hanem még a játszótéren is megállja a helyét.

Az ejtett, de mintás nadrág kellőképpen kényelmes, ugyanakkor diszkréten elrejti bájainkat. A szandál színben tökéletesen passzol a nagyméretű táskához, ami szintén kihagyhatatlan kiegészítője egy friss anyukának.

Az enyhe saroknak köszönhetően kilométerek után sem érezzük majd megviseltnek a lábainkat, ám annyit mégiscsak csalhatunk, hogy mindenki megdicsérjen minket szülés után is tökéletes alkatunkért. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!