Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól

Írta: ,

Az idei szezonban talán nem is annyira a színek, mint inkább a minták hódítanak. Bár akad néhány közkedvelt árnyalat, nincs valódi őrület a különleges tónusok terén. Más a helyzet az olyan izgalmas motívumokkal, mint amilyen a virágminta, a csíkos, vagy éppen a trópusi nyomat.

Népi virágminták Kép forrása: withlovefromkat.com

1/5 Népi virágminták

A népi minták sok országban keverednek a virágokkal, gondoljunk csak a csodás kalocsai motívumokra.

Ez az érdekes és különleges díszítő elem idén sok ruhadarabon megmutatkozik, szerencsére a lehető legváltozatosabb formákban. Kat a felsőruházatára koncentrálta a népi motívumokkal megbolondított, egyedi virágmintát, egy idén még mindig divatos oversized blúzt választott.


Inspiráció! Gyönyörű szoknyás szettek a bloggerináktól


A bokáig érő, szintén enyhén ejtett chino nadrág az elkövetkezendő szezon kihagyhatatlan alapdarabja, legalább egyet mindenkinek érdemes beszereznie belőle.

Az arany papucs jól illik a kiegészítőkhöz, de természetesen sokkal hagyományosabb, hétköznapibb darabot is választhatunk ehhez a szetthez. Ugyancsak kiemelendő az összeállításban a szalmakalap, amit az idei divat szerint messze nem csak a tengerparton viselhetünk.

Szabályos motívumok Kép forrása: whatiwore.tumblr.com

2/5 Szabályos motívumok

A következő szett szintén azoknak ideális, akik annyira nem barátkoztak még meg a színekkel, viszont szeretnék, ha megjelenésük ennek ellenére is üdítő lenne.

Az újdonsült kismama, Jessica is többek között a praktikumra és a kényelemre helyezte a hangsúlyt, amikor ezt a divatos szettet összeállította.

A fekete pólócska nem csak univerzális, hanem még a játszótéren is megállja a helyét.

Az ejtett, de mintás nadrág kellőképpen kényelmes, ugyanakkor diszkréten elrejti bájainkat. A szandál színben tökéletesen passzol a nagyméretű táskához, ami szintén kihagyhatatlan kiegészítője egy friss anyukának.

Az enyhe saroknak köszönhetően kilométerek után sem érezzük majd megviseltnek a lábainkat, ám annyit mégiscsak csalhatunk, hogy mindenki megdicsérjen minket szülés után is tökéletes alkatunkért. 

Hódít a csíkos Kép forrása: wendyslookbook.com

3/5 Hódít a csíkos

Wendy szettje a korábbi példákhoz képest már jóval élénkebb és feltűnőbb, dacára annak, hogy esetében ugyancsak meghatározó szerep jutott a feketének és a fehérnek.

A klasszikus párosra építő, szintén hagyományosnak bizonyuló csíkok harmonizálnak a csodás magas sarkú, dupla bokapántos cipővel, illetve a táskával.

Mindazonáltal a szett alapját mégiscsak a piros adja meg, a rövidnadrág és a karcsúsított kardigán egyaránt erre a színre épít. A kétségtelenül elegáns és figyelemfelkeltő szett csak azoknak ideális, akik szeretik a feltűnést.

Az inspirációt a szolidabb megjelenésre vágyók is bezsebelhetik, ugyanez az összeállítás tökéletesen kifinomult lehet egy kényelmes nyári nadrággal, vagy éppen egy vékonyka farmerrel.

Vagány kockás Kép forrása: nanysklozet.com

4/5 Vagány kockás

A csíkos után jöhet a kockás, nem is akármilyen merész és szembeötlő formában. Nancy összeállítása abszolút divatos irányvonalakat elevenít meg, az idei szezonban ő valóban divatot teremt ezzel az outfittel.

A derékszabású, kockás szoknya eleve hangsúlyozza a karcsú vonalakat, de még jobban kiemeli a csodás alkatot a vékonyka bőrkabát.

A tömbsarkú cipő a szezonban már nem újdonság, azonban idén sokkal jobban kiteljesedhet, mint ahogy azt tavaly, frissen érkezve megtehette (főleg így, a szezonálisan divatos bokapántokkal ellátva).

A feltűnő kiegészítőket illetően szót érdemel a rojtos táska, ami még fiatalosabbá, és egyedibbé teszi az összeállítást.

Nincs ez másként a halmozott ékszerekkel sem, az óra mellé viselt karkötő és a gyűrűk is kellőképpen extravagánsak.

Maradt a trópusi minta Kép forrása: chicstreetstyle.me

5/5 Maradt a trópusi minta

Charlotte szettje nagyszerűen ötvöz idén két abszolút divatos irányvonalat, ugyanis az overáloknak legalább akkora slágerük van, mint a trópusi mintáknak.

Egyik trend sem újkeletű és túlságosan friss, már tavaly is bőségesen válogathattunk a boltok polcain ezekből az alapdarabokból.

A rendkívül kényelmes, kellőképpen szellős, könnyed ruha egy finom mintával, vagy natúran akár esküvőre is ideális lehet, ilyen feltűnő motívumokkal inkább szabadtéri rendezvényhez, városnézéshez bizonyul megfelelőnek.

Merész választás a magas sarkú, főleg a feltűnő állatminta társaságában, aki inkább a kényelemre és az egyszerűségre hajaz, válasszon inkább egy fekete sarut.

A szalmakalap ennél a szettnél is megjelenik, akárcsak a méretes szemüveg, ami még mindig kihagyhatatlannak bizonyul.