Csipkés bodyk, folk stílus és tüll – A legnagyobb fehérnemű márkák őszi/téli kollekciójából szemezgetünk!

bien.hu
Írta: ,
Csipkés bodyk, folk stílus és tüll – A legnagyobb fehérnemű márkák őszi/téli kollekciójából szemezgetünk!

A Calzedonia, a Tezenis és az Intimissimi bemutatták idei őszi/téli kollekciójukat, melyekben rengeteg újdonság található, de emellett a '70-es évekből is inspirálódtak egy-egy darab megalkotásánál. Most összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket!

A Calzedonia 2016/2017-es őszi/téli harisnya kollekciója

Dark Romance, Urban Street, és Glitter: a Calzedonia 2016/2017-es Őszi/Téli kollekciójának három meghatározó trendje. Most már biztos, a harisnya visszatért: minden menő ruhatár kötelező eleme, kiegészítő, mely még tökéletesebbé teszi a megjelenésünket.

A Dark Romance stílusban az örökké trendi, mindenható fekete szín kel életre az áttetsző és tüll harisnyákon, melyeket strasszok, nyomott minták, necc, áttört betétek és csipke, pöttyök, csillagok, masnik és bársony részletek díszítenek. Az éjfekete témából új leggings-ek is születtek, ékköves vagy strassz rátétekkel, valamint kontrasztos bársonnyal és csillámmal. A bőr új barna és bordó színekben tér vissza a leggings kollekcióba, a legújabb irányzat pedig a tüll.

[beagyaz:galeria:123801]

Az Urban Street stílus darabjaiban vidámság, játékosság, rejtett irónia kel életre: merész, csajos nyomatok, makro halszálka, longuette hatású harisnyák, melyek egytől egyig ellenállhatatlanná teszik ezt a modern trendet! A csillagok is előbújnak a trendi STAR harisnyák, a szezon kötelező darabjai kedvéért. A leggings-eken a folt-hatás, sok vidám felirat és a hímzett költészet kel életre.

A divatos Glitter vonal darabjai abszolút uralkodóak – a hét minden napján, minden órájában kiegészítőinkké válhatnak, a teljes csillogás szellemében született harisnyák, vagy a sportosabb, utcai stílusú viszkóz változatok formájában.

A legnagyobb trend a borvörös lesz, az idei őszi/téli szezon ikonikus színe.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba