Celebek, akiket érdemes követned a közösségi médiában

Marcali Nóra
Írta: ,

Jennifer Aniston októberben felrobbantotta az internetet azzal, hogy végre csatlakozott az instagramhoz. A színésznő sokak kedvence, így nem csoda, hogy üdvrivalgással fogadták nemcsak a rajongók, de a kollégák is, azóta pedig viccesnél viccesebb posztokkal ajándékoz meg minket. Ha te is keresed a lehetőséget, hogy egy kicsit belepillanthass kedvenceid életébe ezen a felületen keresztül, hoztunk neked néhány tippet, hogy kik azok, akik biztosan vicces, tartalmas és szórakoztató fotókat töltenek fel az oldalukra.

Külön-külön is imádnivalóak, de együtt tényleg tökéletes illik rájuk a „couple goals” kifejezés.

Instaposztjaikban gyakran viccelődnek nemcsak a követőikkel, vagy más hírességekkel, hanem egymással is, így ha szeretnéd látni, hogy milyen egy valódi, nem cukormázas, sokkal inkább humoros kapcsolat híres emberek között, akkor az ő oldalaikat mindenképp érdemes követned, ugyanis rendkívül szórakoztatóak.

A pár egyébként a Zöld lámpás forgatásán ismerkedett meg egymással 2011-ben, először barátok lettek, majd szépen lassan kialakult szerelemmé alakult a kapcsolatuk.

Nemrég született meg harmadik kislányuk, így a humorérzékükre biztosan szükségük lesz még az elkövetkezendő néhány évben, ahogy minden kisgyerekes szülőnek.

Ha maradnál a családi vonalon, a volt focista és a volt Spice girl családja a legjobb választás.

Négy gyerekükkel sosem unatkoznak, sőt, a nagyobbaknak már saját oldaluk is van és bőszen osztogatják meg életük legjobb pillanatait a nagyvilággal.

Victoria ráadásul maga mögött hagyva a 90-es évekbeli popkarriert abszolút remek példa arra, hogy bármikor érdemes újrakezdeni – mára rendkívül sikeres divattervező, akinek kollekcióiról rendre elismeréssel nyilatkozik a szakma.

Beckhamék legidősebb fia Brooklyn pedig fotósként próbálgatja szárnyait, így az ő oldalán is sok saját fotót láthatunk.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!