Bújj pirosba! Ez a tavasz a pipacsról szól

Stumpf Bea
Írta: ,
Bújj pirosba! Ez a tavasz a pipacsról szól

A piros szín örök klasszikus, a szezonok alatt csak az éppen hódító árnyalatai változnak. Míg ősszel a bordó volt a legnagyobb trend, addig most tavasszal a pipacs színét, azaz a piros egy kicsit rikítóbb, narancsosabb verzióját érdemes belecsempészned az öltözködésedbe. Nézzük a legjobb szetteket, amikből inspirálódhatsz!

Kabátok

A kabát a hűvösebb hónapok egyik elengedhetetlen darabja, szóval hiába unjuk, még egy kicsit még mindenképp hordanunk kell. Jó hír viszont, hogy lassan-lassan már előkerülhetnek a vékonyabb, lazább, átmeneti darabok, amiket ez a ragyogó piros szín még hívogatóbbnak mutat!

Ha egy vagány szettről van szó, akkor egy piros bőrkabátot javaslunk – hiszen ki mondta, hogy a bőrkabát mindig legyen fekete? – ha viszont egy kicsit elegánsabb outfitet választasz, akkor jöhetnek az egyenes vonalú szövet vagy trench kabátok!

Képek forrása: 1234

Szoknyák

Idén tavasszal igazi virágkorukat élik majd a színes szoknyák! A feszülős mini vagy ceruzaszoknyák helyett most inkább vedd elő a lazább, légiesebb darabokat, amikben igazán kényelmesen érezheted magad.

Lehet földig érő, midi vagy mini, variálhatod sportos vagy elegáns cipőkkel és kiegészítőkkel, ezek a szoknyák biztosan a szettjeid üde színfoltjai lesznek!

Képek forrása: 1234

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv