Ez a blúz lesz az idei tavasz kedvence - csodálatos szettekben láthatod, milyen sokoldalú lehet

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ez a blúz lesz az idei tavasz kedvence - csodálatos szettekben láthatod, milyen sokoldalú lehet

Kép forrása: Neemias Seara/pexels.com

Néhány éve már vásároltam néhány olyan blúzt, aminek az ujjrésze ráncolt, kicsit fodros hatású. Nem is annyira a felső tetszett meg: próbálás után azonnal láttam, hogy ezt a fazont nekem találták ki. Most már azt is tudom, miért lehetett vele olyan könnyedén hangsúlyozni az alkatomat, és persze – sok más nőhöz hasonlóan – annak is nagyon örülhetek, hogy a viktoriánus kort felelevenítették a tervezők. Idén tavasszal és nyáron ellepik a boltokat a buggyos ujjú, fodros, trapézos felsők, úgyhogy csak győzzünk válogatni!

Emelt derekú farmerekkel

A viktoriánus stílusú blúzok stílusban egyenesen csodálatosan passzolnak az emelt derekú nadrágokhoz. De nem csak ezért imádhatjuk őket! Optikailag szélesebbnek mutatják a vállakat és kicsit a felsőtestet is, ami a körte alkatú nőknek egyenesen áldás.

Ehhez óriási pluszpont, hogy vékonyabbnak mutatják a derekat, így még inkább kihangsúlyozzák a homokóra alkatot.

Ha azt gondoltad, hogy az emelt derekú nadrágnál és a crop topnál jobban semmivel sem terelhetnéd a vékony derekadra a hangsúlyt, akkor próbáld fel a viktoriánus stílusú blúzokat!

 

 

 

Változatos fazonok

Bár létezik a viktoriánus blúznak egy klasszikusnak mondható fazonja, természetesen nem csak ez a megoldás létezik a tervezők számára. A buggyos vállrészeken túl, az ejtett ujjakon keresztül, a trapézos fazonokon át a legkülönlegesebb blúzokkal rukkoltak elő.

Ezek a fazonok lehetővé teszik, hogy mindenki a stílusához, alkatához mérten frissítse fel a ruhatárát, hiszen nem mindenki mer, vagy akar erős túlzással bíró felsőket hordani, míg mások éppen ezeket a fazonokat keresik.

Különleges és egyedi hatást érhetsz el, ha az általad választott blúz garbós: amellett, hogy ez a szabásvonal hozzátartozik a viktoriánus korszakhoz, jelentős titokzatosságot, stílusosságot visz a megjelenésedbe. 

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!