Bikinikörkép 2015: nem minden trendtől vagyunk elájulva

Zabolai Margit
Írta: ,
Bikinikörkép 2015: nem minden trendtől vagyunk elájulva

Körbenéztünk bikinifronton, hiszen egyre melegebbek a napok, és lassan az első balatoni hétvégék szezonja is beindul. Vannak igazán szép darabok, néhány nagy visszatérőnek kifejezetten örülünk, de azért idén is akadnak olyan trendek, amiket kisebb fenntartásokkal kezelünk. Te milyen stílusú fürdőruhában napozol az idén?

Az azték minta erősen tartja magát a divatban, mióta néhány évvel ezelőtt berobbant a kifutókra, és az idei fürdőruhadivatban is visszaköszön, bár most már inkább sokszínű, az etno vonalat erősebben kidomborító változatokban találkoztunk vele.

Ez a fürdőruha különösen érdekes, mert az egyébként is divatos azték mintákat trendi szabásvonallal kombinálja: a mell alatt továbbfutó felsőrészek most nagyon mennek, talán a crop topok hódításának köszönhető ez.


Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben


Minden esetre nekünk tetszik a megoldás, főleg, mert a teltebb kebleknek ez tartást adhat, a kisebb mellű nőknek pedig előnyös az azték minta, így ezzel a fürdőruhával mindenki jól jár.

Valószínűleg szintén a ’90-es évek reneszánszának köszönhető, hogy szinte minden mennyiségben és stílusban visszatértek a rojtos fürdőruhák, amitől személy szerint nem minden esetben vagyunk elájulva.

A felsőkről lelógó rojtok egyes fazonokon akár egészen a bokáig is leérhetnek, pedig egy ilyen fürdőruhában nyilván sem napozni, sem úszni nem lehet.

Megítélésünk szerint a köldök vonala a kritikus pont, az eddig leérő rojtok egy jól megválasztott fazonnal akár jól is mutathatnak, de ha ennél is tovább lógnak, az már érdekesen fest, legalábbis a mi megítélésünk szerint.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő