Az idei nyár legszebb kék árnyalatai - melyik illik a te bőr és hajszínedhez?

Stumpf Bea
Írta: ,

A kék örök klasszikus szín a divatban, minden évben újabb és újabb árnyalatai kerülnek elő, így biztosan neked is van legalább egy kedvenced közülük. Ha más nem, akkor a farmereid között biztosan van néhány klasszikus kék darab, de lássuk, melyek azok az árnyalatok, amiket még érdemes lehet beszerezned!

Babakék Kép forrása: theposse.com.au

A babakék árnyalat nem csak idén, hanem szinte minden évben megtalálható a boltok polcain, hiszen a napbarnított bőrön szinte világít, tökéletes választás!

Ha szőke a hajad, akkor kötelező, hiszen ez a két szín szuperül mutat egymás mellett, de a barna és a vöröses árnyalatokkal is csodásan működik!

Tipp: Ha világosabb tónusú bőröd van, akkor kerüld a pasztell árnyalatokat és a túlságosan halvány színeket, hiszen ez kifejezetten sápaszt majd.

Tipp: Ha mégis ragaszkodsz ehhez a színhez, akkor viseld valami kontrasztos elemmel és hangsúlyos kiegészítőkkel!

Türkiz Kép forrása: becauseimaddicted.net

A türkizkék egy csodálatos árnyalat a kéken belül, valahol a zöld és a kék között található, leginkább egy gyönyörű tengerpartra emlékeztet.

Ha egy kis extrát vinnél a szettedbe, akkor ez a szín szuper választás, hiszen egyrészt különleges, másrészt pedig igazán divatos. Ha sötét színű vagy vörös a hajad, akkor mindenképp legyen a ruhatárad része.

Ha szereted a színes outfiteket, akkor a türkizzel és más erőteljes színekkel nagyon izgalmas szetteket állíthatsz össze, bár ez inkább a nyári hónapokban, a napbarnított bőrön mutat jól.

Ha kék vagy zöld színű a szemed, akkor szuper választás, hangsúlyozd őket!