Alig várjuk ezeket a ruhákat: a legszebb fazonok és megoldások a tavaszi és nyári kollekciókból

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Alig várjuk ezeket a ruhákat: a legszebb fazonok és megoldások a tavaszi és nyári kollekciókból

Kép forrása: pinterest.com

Mindig izgalmas dolog a szezon előtt nézegetni a kifutók trendjeit: ilyenkor gyakran még csak találgatni lehet, milyen fazonok, színek és megoldások kerülnek majd néhány hónap múlva a boltok polcaira. Nincs ez másként idén sem, bár ahogy egyre közelebb a tavasz és a nyár, úgy válik bizonyosabbá az is, hogy az alábbi trendekből alaposan feltankolhatunk majd.

A trópusi minták már nem idén érkeztek a trendekbe, az elmúlt néhány évben egyre jobban begyűrűztek a mindennapokba.

Jó hír, hogy ez továbbra sem fog változni, így aztán bátran előveheted idén is a korábban félretett, trópusi virágokkal vagy levéllenyomatokkal megbolondított darabokat.

A leghíresebb divattervezők számos formában, gyakorlatilag minden egyes ruhadarabon felvonultatták ezeket az élénk és színes, néha feltűnő, máskor szolidabb mintákat, úgyhogy csak annyi lesz a dolgod, hogy kiválogasd belőlük a számodra legszebbeket.

 

Nem sok praktikusabb darab létezik a nyári trendeket illetően, mint a ruhák: ezek kellően légáteresztőek, könnyedek, kényelmesek.

Ezt még sikerült fokozniuk a tervezőknek azzal, hogy a fehér színt állították a központba, és különösen népszerűvé tették a lágyabb esésű, könnyed, sokszor áttetsző anyagokkal megbolondított darabokat.

Mindenkinek lapul egy-egy ilyen ruha a szekrénye mélyén, de ha esetleg frissítened kell a gardróbodat, idén nem lesz nehéz dolgod.

A nőiesség és a báj netovábbja egy könnyű, fehér ruha, amihez csodásan passzolnak a világbarna, arany kiegészítők és persze a trendi szalmakalapok is.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!