A világ nagyvárosai gyűrűbe öntve – Neked melyik a kedvenced?

Írta: ,

Vannak városok, amelyek már egyetlen látogatás során teljesen az ujjuk köré csavarnak. A szerb aranyműves, Ola Shekhtman kollekciójával azonban most te magad tekerheted az ujjaid köré kedvenc nagyvárosod látképét – a gyűrűket és a tervező más szuper ékszereit az etsy.com oldalán szerezheted be.

Párizs Kép forrása: etsy.com

1/10 Párizs

Párizs az Eiffel-toronnyal és a Moulin Rouge szélmalmával talán az egyik legkönnyebben felismerhető, legjellegzetesebb alkotás.

New York Kép forrása: etsy.com

2/10 New York

Más is van, akinek erről a gyűrűről azonnal Frank Sinatra New York, New York-ja jutott eszébe? Ugyanaz a mesebeli hangulat.

London Kép forrása: etsy.com

3/10 London

A London nevezetességeit összefonó gyűrű az egyik kedvencünk. Érdekes, hogy a London Eye és a Big Ben együtt milyen indusztriális hangulatot, már-már cyberpunk hatást keltenek.

San Francisco Kép forrása: etsy.com

4/10 San Francisco

Ha valaha San Franciscoba utazol, mindig legyen virág a hajadban – és persze viseld örökké a gyönyörű város képét a szívedben, és az ujjad köré csavarva!

Amszterdam Kép forrása: etsy.com

5/10 Amszterdam

Amszterdam gyűrű formába öntve is mesebelinek, barátságosnak és szerethetőnek tűnik – bringásoknak kötelező! :)

Hongkong Kép forrása: etsy.com

6/10 Hongkong

Hongkong egy külön világ izgalmas és különleges kultúrával, ahol a végtelenül körbefonódó gyűrűnek akár szimbolikus jelentése is lehetne.

Boston Kép forrása: etsy.com

7/10 Boston

Bostont szokás Amerika legeurópaibb városának is nevezni, és a gyűrűk között is kilóg kicsit a sorból: arany helyett platinából vagy ezüstből készítve rendelheted meg, de így is meseszép.

Edinburgh Kép forrása: etsy.com

8/10 Edinburgh

Kinek támadt még kedve történelmi utcácskákat, ezer éves macskaköveket koptatni ennek a gyűrűnek a láttán? Nekünk nagyon!

Berlin Kép forrása: etsy.com

9/10 Berlin

Egyik kedvenc városunk, a pezsgő kulturális életéről híres Berlin valószínűleg sokak számára fog gyönyörű emlékeket idézni, egy gyűrű formájában is.

Stockholm Kép forrása: etsy.com

10/10 Stockholm

Svédország fővárosa összesen 14 szigetre épült, amit 53 híd köt össze. Ez most mind egy gyűrűn találkozik!