A nagy visszatérő: így viseld a farmer mellényt idén nyáron

Zabolai Margit
Írta: ,

A farmer mellényke nem csak a ’90-es évek rockereinek kedvence volt, egyre többször tűnik fel ismét a boltokban is. Nem nehéz újonnan beszerezni, de használt ruhát forgalmazó boltokban is nyugodtan utána nézhetsz, sőt az is lehet, hogy a szekrény mélyén is találsz egy elfeledett darabot, amit idén ismét a szettedhez illeszthetsz.

Klasszikusan, kis ruhával Kép forrása: gurl.com

A szezon egyik kedvence a kis, nyári ruhákhoz illesztett farmer mellény, ami az elegáns, romantikus ruhákat egy kicsit vagányabbá és érdekesebbé teszi.

Ez a szett a neon színű cipővel és a kis farmer mellénnyel úgy tud érdekes és izgalmas lenni, hogy közben semmi kihívó vagy túlságosan feltűnő nincs rajta.

Tökéletes példája annak, hogy úgy is lehetsz stílusos, hogy közben nem aggatsz magadra mindent, amit a szekrényben találsz - elég csak néhány trendi darabot jól összeválogatni.

Semmi baj a tengerésszel Kép forrása: lizmarieblog.com

A tengerászcsíkos pólók remek barátságot ápolnak a farmer mellényekkel, ezt a szettet pedig a rojtos nadrág és a laza, arany színű lánc egy kicsit a vagányabb, rockosabb irányba tereli.

Külön piros pont jár, amiért a gyűrűk illenek a lakk különleges színéhez, ami a klasszikus darabok mellett vagány kis részlet lehet, az enyhén hullámos, kicsit kócos frizura pedig szintén tökéletes választás egy ilyen merész, mégis csinos összeállításhoz.

Natúr smink illik hozzá a legjobban, ha pedig szeplőid is vannak, nyugodtan mutasd meg őket!