A legszebb vörös szőnyeges ruhák 2012-ben

Írta: ,
Összegyűjtöttünk néhány csodaszép darabot, amelyekben idén a sztárok parádéztak a vörös szőnyegen!
Eva Longoria Marchesa ruhája

1/7 Eva Longoria Marchesa ruhája

A 2012-es Cannes-i Film Fesztivál egyik legszebb és legfeltűnőbb ruháját kétségtelenül Eva Longoria viselte, aki híres páratlan stílusérzékéről. A púderszínű Marchesa ruha tökéletesen állt egyik kedvenc Született Feleségünkön.
A részlet gazdag, különleges és szinte mesterműnek számító ruha Georgina Chapman and Keren Craig munkája, akik szezonról szezonra csodálatos ruhakölteményekkel rukkolnak elő. 
Cheryl Cole és Stephane Rolland ruhacsodája

2/7 Cheryl Cole és Stephane Rolland ruhacsodája

A Cannes-i Film Fesztiválon nemcsak Eva Longoria aratott nagy sikert ruhakölteménye miatt, hanem a brit X Factor egyik mentora, Cheryl Cole is.
Az énekesnő egy cseppet sem hétköznapi darabban jelent meg az eseményen, egy Stephane Rolland kreációban, amely a tervező 2012 tavaszi Haute Couture kollekciójából való.
Rihanna fekete Armanija

3/7 Rihanna fekete Armanija

A barbadosi énekesnő a februárban megtartott 54. Grammy Awardson egy egyszerű, ám mégis nagyon gyönyörű ruhában pompázott. Bár Rihannát általában extravagánsabb darabokban láthatjuk, most bebizonyította, hogy a az egyszerűbb szabásvonalú ruhadarabok is tökéletesen állnak neki.
A mélyen dekoltált fekete színű Armani ruháját arany kiegészítőkkel dobta fel, így szettje letisztult és elegáns volt. 
Sofia Vergara Zuhair Murad ruhában

4/7 Sofia Vergara Zuhair Murad ruhában

A Modern Family színésznője, Sofia Vergara a 64. Emmy Awardson egy csillogó türkiz színű ruhacsodában tündökölt, amelyet a híres divattervező, Zuhair Murad álmodott meg.
A trükkös mell-, és hátkivágás még különlegesebbé varázsolja az amúgy is rendkívüli darabot, melynek színe remekül passzol a híresség mogyoróbarna hajához.
Lea Michele Marchesa ruhakölteményben

5/7 Lea Michele Marchesa ruhakölteményben

A Glee sorozat sztárja egy csodálatos Marchesa ruhakölteményben jelent meg az egyik legnevesebb vörös szőnyeges eseményen, a Golden Globe-on, amelyet januárban rendeztek meg.
Az ezüst színű ruha méltán az egyik legszebb darabja volt az Oscar előfutárjának is nevezett rendezvényen, amely remekül állt a színésznőnek. 
Elle Macpherson Zac Posen ruhája

6/7 Elle Macpherson Zac Posen ruhája

A tökéletes alakú szupermodell, Elle Macpherson is kitett magáért a 2012-es Golden Globe-on. A szépség egy krémszínű Zac Posen ruhában tündökölt, amely nagyon jól állt neki, hiszen kiemelte alakját és szép barna bőrét.
A pánt nélküli ruhaköltemény aljmegoldása miatt igazán különlegesnek számít, így méltó viseletnek számít egy ilyen rangos eseményen. 
Cameron Diaz Gucciban

7/7 Cameron Diaz Gucciban

A szőke színésznő az idei Oscar gálán egy aranyszínű Gucci ruhában tündökölt, amely nagyon jól állt neki.
Az egyszerű, lágy esésű darab elegáns és letisztult, melyet Cameron stílusosan, finom ékszerekkel kombinált. A ruhacsoda alján lévő arany berakás feldobja és különlegessé teszi a sztárok egyik kedvelt divatházának alkotását.