7 trendi szoknya télre, amit muszáj beszerezned

Stumpf Bea
Írta: ,
7 trendi szoknya télre, amit muszáj beszerezned

Vannak olyan hetek, amikor valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag szoknyamániába esel, és minden nap egy szoknyáért nyúlsz a szekrénybe? Ez teljesen normális, hiszen annyi szuper fazon és variáció létezik már, hogy miért is hordanál minden nap unalmas nadrágokat? Most összegyűjtöttünk neked egy kis inspirációt a tél legjobb szoknyáiból, lapozz, és válogass kedvedre!

Bőrszoknya

Nem véletlenül került a lista első helyére, nekünk a szoknyák között is abszolút kedvencünk a bőrszoknya. Szerencsére már szinte minden fazont megtalálsz a boltokban bőr vagy bőrhatású anyagból, így az sem jelent gondot, ha egész héten szoknyás kedved van, hiszen minden napra különböző szettet varázsolhatsz magadnak ezekből a bőr szépségekből.

Az egyik abszolút must have darab a hasított bőrből készült, elöl gombos egyenes fazonú mini, ami szinte bármilyen szetthez tökéletesen passzol. Ami még a gombokon kívül szuperül feldobja a bőrszoknyákat, az a sok különleges cipzáros részlet, illetve a játékos aszimmetrikus fazonok.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szűk ceruzaszoknya

szűk ceruzaszoknya elmaradhatatlan office style kellék. Ha olyan helyen dolgozol ahol szigorú a dress code, és csakis térdig érő szoknyákban járhatsz, akkor is van megoldás, hiszen színben, fazonban és anyagban szinte határtalan a választék.

Persze ezek a darabok nem csupán a hétköznapokra, irodába vagy egy tárgyalásra jelentenek jó választást, hiszen egy buliban is szuperül megállják a helyüket (a felsliccelt darabok különösen sejtelmesek, főleg ha bőr, csipke vagy flitteres anyagú a kiválasztott szoknya).

Tipp: A szoknya hosszára mindig figyelj, ha nem vagy túl magas, akkor inkább a térd fölé érő fazonokat válaszd, hiszen a hosszabbak inkább összenyomnak és rövidítik a lábaidat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv