6 trend, amiről soha nem gondoltuk volna, hogy újra divatba jön

Berényi Nóri
Írta: ,

Emlékeztek, amikor tiniként elővettétek a szüleitek régi képeit, és jól kinevettétek őket, mert nem értettétek, miért öltöztek olyan fura ruhákba – mint például a csőnadrág? Persze hogy is érthettük volna, amikor akkoriban olyan nadrágokat hordtunk, amik térdtől lefelé inkább hasonlítottak szoknyára. De hát nem is hibáztathatjuk magunkat, hiszen akkor ez volt a divat! Íme azok a darabok, melyekről azt hittük, soha többet nem látjuk őket viszont a gardróbunkban, pedig hamarosan ezekkel lesznek tele az üzletek.

Trapéznadrág Kép forrása: showmeyourmumu.com

Bár már egy jó ideje kiment a divatból, az utóbbi egy-két évben megfigyelhettük, ahogy szépen lassan újra teret hódít magának a trapéznadrág.

Vannak, akik nagyon idegenkednek tőle és vannak, akik már előszeretettel hordják, de azt azért megállapíthatjuk, hogy ez nem az a fazon, ami mindenkinek jól áll – még ha 2004-ben az egész világ meg is volt erről győződve.

Nem tudjuk, hol és mikor történhetett, de a trapéznaci újra helyet kapott a 2017-es év divatpalettáján. Mi egyelőre megmaradnánk a boyfriend farmerünk mellett.

A köntös hatású kardigán Kép forrása: shop.spelldesigns.com

A '60-70-es évek nagy slágere volt az oversized kardigán, amit előszeretettel hordtak nők és férfiak egyaránt. Szerencsére ez egy olyan ruhadarab, amit nagyon sokféleképpen lehet variálni.

Felveheted egy laza farmer-trikó szetthez, de jól mutat egy csini ruhával is. Egy szép övvel kombinálva máris megvan az ütős party outfited!

Ez mindenképpen egy olyan darab, amit nem bánunk, hogy újra divatba jött.