6 téli divattrend, amivel megtörheted a szürkeséget

Stumpf Bea
Írta: ,

Minden évszaknak megvannak a divathullámai, vagyis azok a trendek, amik az adott hónapokban meghódítják a divatvilágot. Télen persze nehéz divatosan öltözködni, hiszen a kabát alatt kevés látszik az outfitedből, és a hidegben sokszor egyébként sincs kedved annyira variálni, de néhány egyszerű trükkel mégis könnyedén feldobhatod a szettjeid! Lássuk az idei szezon legtrendibb darabjait!

Bársony Kép forrása: polienne.com

A 2016-os év a szuper anyagokról és az újra fénykorukat élő, már majdnem elfelejtett fazonokról szól.

Nagyon izgalmas többek között a bársony visszatérése, amit megtalálhatsz a csizmák között, a pólókon, a zakókon, a szoknyákon és a táskákon is.

A klasszikus sötétebb kék, zöld, fekete és khaki árnyalatokon kívül sok helyen találhatsz bordó és nude darabokat is, amiket jól tudsz kombinálni lengébb anyagokkal, bőrrel vagy farmerrel.

Kockás minták Kép forrása: stealthelook.com.br

A kockás ingek talán soha nem mentek ki a divatból, hiszen mindennapi, kényelmes, mégis egyszerre nőies és szexi viseletet jelentenek.

Az idei évben több helyen találhatsz oversized fazonú vagy egyéb anyagokkal – például bőrrel, csipkével vagy szegecsekkel – kombinált darabokat.

A kockás minta azonban nem csak az ingek között, hanem szinte mindenhol megjelenhet, szoknyákon, kabátokon, és persze a kedvenc sálaidon is, amik jó melegen tartanak majd a hűvös időben.