6 őszi trend, amit nem fogunk követni

Írta: ,

Korábbi cikkünkben néhány olyan őszi trendről írtunk, amiket imádunk és amikkel mindenképp felszerelkezünk majd az őszi-téli hónapokra. A divat viszont nem mindig kedvez mindenkinek, van, hogy egyáltalán nem praktikus vagy előnyös hullámok ütnek be és van, hogy egyszerűen csak úgy érzed, hogy ez nem a te világod. Lássunk néhány olyan irányzatot, amit valószínűleg nem fogunk követni idén.

Sapkát fel! Kép forrása: frame.bloglovin.com

1/6 Sapkát fel!

Az igaz, hogy amint jönnek a csípős reggelek és a hűvös esték, nem csak egy kabát és egy puha sál, de egy sapka is rendkívül sokat segít.

Az azonban, hogy milyen sapkát viselsz az outfitedhez, egyáltalán nem mindegy.

Ha minket kérdeztek, akkor a nőies, de egyszerű kalapok, a pompomos sapkák vagy a baseball sapik azok, amiket ilyenkor viselj.

Az új trend, amivel számos divathéten találkozhattunk már, az a bizonyos postás sapka, vagy akárhogy is nevezzük, mindenképpen érdekes. Nektek bejön?

Mini sarok Kép forrása: bloglovin.com

2/6 Mini sarok

Tudjuk, hogy ha magas vagy, nem egyszerű megtalálni a megfelelő cipőt.

Hiszen unalmas mindig laposban járni, a magassarkúkban pedig legtöbbször kényelmetlenül érzed magad, hiszen mindenkinél magasabb vagy benne.

Elég sok bolt polcain látni mostanában ezeket a számunkra értelmezhetetlen mini sarkú cipőket, bokacsizmákat és elegáns darabokat.

Mi azt mondjuk, hogy ha pici sarok, akkor az legyen inkább vastag vagy platform, az ugyanis nem csak jobban mutat, de kényelmesebb is!

3/6 Szőr, szőr, szőr

Nem is kérdés, hogy ősszel és télen mi is imádjuk a pihe-puha, meleg pulcsikat és kabátokat, de azért van egy-két kivétel, amit mi is passzolunk.

Tavaly is trendi volt már a boltokban a különböző színekben pompázó minél nagyobb és minél melegebb műszőrme kabát, de a mostani hullámban érkező köntös fazonok már egy kicsit túlzóak.

Nem csak az alakodat veszíted el bennük, de ha nem jól választasz, úgy nézhetsz ki bennük, mint egy nagy pufi maci.

Azt gondoljuk, hogy ezt te sem szeretnéd.

Pizsit csak az ágyban! Kép forrása: lacooletchic.tumblr.com

4/6 Pizsit csak az ágyban!

Eddig sem értettük kifejezetten ezeket a pizsama anyagú és szabású szetteket, és nem mondhatjuk, hogy ez az őszi hónapokra sokat javult.

Őszintén szólva csak annyi változott, hogy a pamut és a selyem anyagok mellé bekúszott a bársony is, ami egyáltalán nem segített ezeken a fazon nélküli érthetetlen pizsama outfiteken.

Valahogy csak nekünk furcsa, hogy a pizsit ne csak a hálószobában, az ágyban viseljük, hanem mindenféle kiegészítőkkel az utcán is? Ti mit gondoltok, elindulnátok egyik reggel egy hasonló szettben?

Már minden oversized? Kép forrása: kknews.cc

5/6 Már minden oversized?

Nem tagadás, vannak olyan outfitek, amikben különösen jól mutat egy-egy túlméretezett elem, egy ing, egy top vagy egy boyfriend fazonú pulcsi.

De azt már egy kicsit furcsának tartjuk, hogy manapság szinte nem lehet normális méretű ruhákat kapni, hiszen minden oversized.

Sem az apró XS-es lányokon, sem a normál méretű vagy nagyobb sorstársainkon nem állnak jól ezeket a túlzottan is nagy, alaktalan ruhák.

Egy bokáig érő oversized kabát elsőre lehet, hogy jó ötletnek tűnik a hideg ellen, de biztosan nem nőies és egyáltalán nem is praktikus!

Pompom mánia Kép forrása: styleappetite.com

6/6 Pompom mánia

Pompom a sapkán, a táskádon vagy a pulcsidon. Ezt még értjük.

Az viszont már egy kicsit furcsa, amikor a cipőkön és a téli csizmákon is visszaköszönnek ezek a nyuszifarokra emlékeztető pompomok, ugyanis nem csak, hogy furán mutat, de semmiképpen sem praktikus, nem igaz?

Gondolj csak bele, hogy télen az esőben, a hóban hogy fog kinézni tíz perc után a cipőd, ha egy ilyen szettben indulsz el?

Ha minket kérdezel, akkor inkább maradjunk a táskadíszeknél és a sapkáknál, már ha pompomokról van szó!