6 őszi trend, amit nem fogunk követni

Stumpf Bea
Írta: ,

Korábbi cikkünkben néhány olyan őszi trendről írtunk, amiket imádunk és amikkel mindenképp felszerelkezünk majd az őszi-téli hónapokra. A divat viszont nem mindig kedvez mindenkinek, van, hogy egyáltalán nem praktikus vagy előnyös hullámok ütnek be és van, hogy egyszerűen csak úgy érzed, hogy ez nem a te világod. Lássunk néhány olyan irányzatot, amit valószínűleg nem fogunk követni idén.

Sapkát fel! Kép forrása: frame.bloglovin.com

Az igaz, hogy amint jönnek a csípős reggelek és a hűvös esték, nem csak egy kabát és egy puha sál, de egy sapka is rendkívül sokat segít.

Az azonban, hogy milyen sapkát viselsz az outfitedhez, egyáltalán nem mindegy.

Ha minket kérdeztek, akkor a nőies, de egyszerű kalapok, a pompomos sapkák vagy a baseball sapik azok, amiket ilyenkor viselj.

Az új trend, amivel számos divathéten találkozhattunk már, az a bizonyos postás sapka, vagy akárhogy is nevezzük, mindenképpen érdekes. Nektek bejön?

Mini sarok Kép forrása: bloglovin.com

Tudjuk, hogy ha magas vagy, nem egyszerű megtalálni a megfelelő cipőt.

Hiszen unalmas mindig laposban járni, a magassarkúkban pedig legtöbbször kényelmetlenül érzed magad, hiszen mindenkinél magasabb vagy benne.

Elég sok bolt polcain látni mostanában ezeket a számunkra értelmezhetetlen mini sarkú cipőket, bokacsizmákat és elegáns darabokat.

Mi azt mondjuk, hogy ha pici sarok, akkor az legyen inkább vastag vagy platform, az ugyanis nem csak jobban mutat, de kényelmesebb is!