6 farmertrend, ami 2020-ban óriási siker lesz

Szirák Viki
Írta: ,

A farmer az a ruhaanyag, ami valószínűleg sosem fog kimenni a divatból. Volt, amikor kifejezetten nagy figyelmet kapott a tervezőktől, és még a cipők, sapkák is ebből készültek, máskor pedig egy kicsit a háttérbe vonult, de tény, hogy mindig jelen volt. 2020-ban pedig több trendben is helyet kap a farmer, ezt a tavaszi-nyári divatbemutatókon is megerősítették!

Volt idő, amikor a csőnadrágok hódítottak, és volt olyan is, amikor a csípőnaci volt a divat, de 2020-ban egészen új szerepben tündököl majd a farmer. Lorenzo Serafini tavaszi-nyári divatbemutatóján kiderült, hogy a bővebb szabású, kicsit trapézosabb fazonú farmernadrágok kapják majd a legnagyobb figyelmet.

Ezek egyik tagadhatatlan előnye, hogy rendkívül kényelmesek, ráadásul egészen új stílussal ruházzák fel viselőjüket! Jó hír, hogy lezser és elegáns darabokkal is nyugodtan kombinálhatod ezt a nadrágot.

A Pantone Színintézet szerint a 2020-as év színe a klasszikus kék lesz, ami farmerek tekintetében igazán szerencsés hírnek számít.

Felejtsd el a színes darabokat, a fekete nadrágokat vagy a szürke-világoskék árnyalatokat, hiszen ezúttal a tipikus farmerkék lesz a tervezők nagy kedvence. Erre jó példa volt a 2020 tavaszi-nyári Celine divatbemutató, ahol a modellek közül többen is ezt a színt viselték magukon.

 

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő