5 új tavaszi ruhadarab a gardróbomban, amiért odavagyok

Szirák Viki
Írta: ,

A tavasz egyet jelent a napsütéssel, a szabadtéri programokkal, és természetesen a ruhatárunk felfrissítésével! A jó idő beköszöntével végre elpakolhatjuk a bakancsokat, kabátokat és sálakat, helyet adva a lengébb daraboknak. Az én gardróbomban már helyet is kapott néhány új ruha, és elmondom, miért érdemes neked is beszerezned őket!

Ha horgolás, akkor a nagymamánk jut eszünkbe, de a szakértők úgy vélik, ez most nagy divat lesz öltözködés terén. És meg is tudom érteni, hogy miért!

Egy csinos, horgolt top az én szekrényemben is helyet kapott, mert már kezdtem unni az egyszerű pólókat, amelyeknek szinte mindig ugyanaz az anyaga, ezért elvesznek a tömegben.

Itt egy minta, ott egy szöveg; ha kilépsz az utcára, biztos, hogy minden második emberen ezt látod.

A horgolt felső viszont egyedi, izgalmas, ráadásul előnye, hogy alá is tudunk öltözni, így a hűvösebb napokon is jó választás.

 

Tudom, mit gondolsz most: a neon színek a diszkóban megállják a helyüket a 20 éveseken, de idősebb korban már nem passzol hozzánk.

Tévedés! Ki mondta, hogy egy bizonyos életkor felett csak a szürke-barna-fekete kombináció jöhet szóba?

A tavasz a legideálisabb időszak arra, hogy elővegyük az élénk színeket, és egy kicsit merészebbek, feltűnőek legyünk!

Én már be is szereztem magamnak egy neon színű pulóvert, amit azokon a napokon fogok viselni, amikor minden más ruhadarabom visszafogott árnyalatú, és szükségem lenne valamire, ami feldobja a szettemet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!