5 szupertrendi ruhadarab, amit egy régi pólóból elkészíthetsz

Zabolai Margit
Írta: ,
5 szupertrendi ruhadarab, amit egy régi pólóból elkészíthetsz

Néhány régi pólót mindig érdemes megtartani. Kényelmes bennük aludni, jól jönnek takarításkor is,  de ha lassan kifolynak a szekrényedből, ellenben úgy érzed, nincs egy klassz felsőd, amit egy buliba felvehetnél, akkor figyelj, mert kiderülhet, hogy kincset érő alapanyag birtokában vagy! Az alábbi ruhacsodák némelyikéhez ráadásul még varrnod sem kell majd. 

Indiános crop top Kép forrása: robadadonne.it

A crop top egyébként is nagy divat, a rojtok pedig a tavalyi lecsengésük után idén megújult erővel térnek vissza, ezért ez a variáció a régi, unalmas pólódra minden szempontból nyerő választás.

Ráadásul tényleg nem is igényel különösebb szabás-varrás képességet. Fogj egy éles ollót, és egy előre bejelölt pontig vágd vissza csíkokban a felsőt.

A csíkokat hagyhatod lógni, köthetsz rájuk csomót, sőt össze is kötheted az egymás mellett lévőket, így hálós részt alkotva a pólón. A variációknak csak a képzeleted szabhat határt!

Két legyet egy csapásra Kép forrása: mylistoflists.com/

Ha van egy szűkebb fazonú, de már nem használt, esetleg foltos pólód, meg egy nagyobb méretű, akkor egy kis szabással könnyen készíthetsz belőlük egy ilyen könnyű kánikularuhát! 

A ruha fölső része a kisebb póló lesz, az alsó pedig a nagyobb méretű, aminek le kell vágnod a nyakát és az ujjait, majd összevarrnod az oldalát.

Ezzel a módszerrel két nem használt pólótól is megszabadulhatsz, és helyettük egy aranyos kis nyári ruha kerül vissza a szekrénybe.

Azzal a különbséggel, hogy ez már nem csak a helyet foglalja, hanem valóban hordani is fogod!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv