5 sikkes ruhadarab a párizsi nők szekrényéből, amit neked is be kell szerezned

Írta: ,

Párizs a divat fővárosa, és a párizsi nőkről azt gondoljuk, hogy mindig divatosak és elegánsak. Valószínű, hogy persze nekik is vannak olyan napjaik, amikor kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy illik-e a cipőjük a táskájukhoz, de az tény, hogy néhány egyszerű, de nagyszerű darabbal jó érzékkel szokták eltalálni a mindig elegáns megjelenést. Mutatunk néhány példát, amivel te sem nyúlhatsz mellé!

Szövetkalap Kép forrása: serena-closet.blogspot.hu

1/5 Szövetkalap

Egy nagy karimájú, elegáns szövetkalap mindenkinek jól áll, és azonnal elegánsabbá teszi a megjelenésedet.

Szinte minden ruhadarabhoz illik, és ha csak egy egyszerű outfithez veszed fel, akkor is különlegesebbé teszi az öltözékedet.

Néhány szín, például a mustársárga vagy a mély bordó népszerűek, de tartsd észben, hogy egy halovány krém színű vagy fekete darabot sokkal egyszerűbb más ruhákkal kombinálni.

Csíkos felső Kép forrása: aurenconrad.com

2/5 Csíkos felső

A klasszikus csíkos felső talán az első dolog, ami a párizsi divatról eszünkbe jut.

Mindegy, hogy szűk vagy lazább fazonú, hosszú vagy rövid ujjú, vékony vagy vastag csíkos, egy csíkos felsőt szinte bármihez viselhetsz, mégsem fogsz mellényúlni vele.

Egy egyszerű farmerrel éppen úgy működik, mint egy elegánsabb szoknyával, és mivel alapszínek vannak rajta, minden máshoz is illeni fog.

Magas derekú szoknya Kép forrása: sixkisses.com

3/5 Magas derekú szoknya

Párizsban sohasem ment ki a divatból, de újabban az egész világon hódít a magas derekú szoknya, amiből azért meg kell nézni, milyen fazont választasz, de ha megtalálod az alakodhoz illőt, akkor szinte bármilyen eseményre, bármilyen alkalomra felveheted.

Viselhetsz hozzá blúzt, de ugyanolyan jól mutat egy egyszerű pólóval is, így ha éppen nincs időd arra, hogy órákig gondolkozz, melyik darabjaidat párosítsd össze, ezzel nem nagyon nyúlhatsz mellé.

A kis fekete ruha Kép forrása: fancy.com

4/5 A kis fekete ruha

A kis fekete ruha a divattörvény szerint egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat, hiszen igazi alapdarabról van szó, de a legjobb, hogy nem csak ünnepi vagy különleges eseményekre viselheted, hanem akár a hétköznapokban is.

Egy szép öv és egy hozzáillő táska, valamint egy passzoló cipő a kis fekete ruhát a hétköznapokban is stílusos darabbá teszi, így tényleg bármilyen komoly erőfeszítés nélkül lehetsz sikkes.

Ha pedig lecseréled a kiegészítőidet, már készen is állsz egy elegánsabb eseményre is.

Fehér blúz Kép forrása: glamradar.com

5/5 Fehér blúz

Egy fehér blúz legalább olyan jolly joker, mint a kis fekete ruha vagy a magas derekú szoknya. Tulajdonképpen bármihez felveheted.

Mivel a hivatalos alkalmakra egyébként sem árt, ha van egy szekrényedben, szerezz be egy minőségi darabot, és ne csak a ritka alkalmakra tartogasd!

Viseld bátran, akár farmerrel, szoknyával, vagy kardigánnal is! A fehér blúz minden egészen egyszerű öltözetet is elegánsabbá tesz, azt a benyomást kelti, hogy sokkal stílusosabb, összeszedettebb vagy, pedig nem tettél mást, mint hogy reggel a póló helyett  blúzodért nyúltál a szekrényben.