5 hordhatatlan divattrend 2018-ra – Ki fogja ezeket felvenni?

Zabolai Margit
Írta: ,

Tudjuk, hogy a divat nem csak az utcákra készül, hanem művészet, önkifejezési forma is. Fejet is hajtunk a nagy divatmárkák előtt, amikor valami lenyűgözőt alkotnak a kifutókra, még akkor is, ha nyilván nem tudjuk elképzelni, hogy az adott szettben szaladjunk le a kisboltba. De az alábbi trendekkel mégis úgy érezzük, hogy túl messzire hajították azt a bizonyos követ…

Átlátszó ruhák Kép forrása: designerfashiontips.com

Lehetnek sejtelmesek és játékosak, és biztosak vagyunk benne, hogy az idei trendekbe be is fognak kerülni, csak nem úgy, ahogyan azt a divattervezők feltétlenül elképzelték. Néhány kifutón ugyanis gyakorlatilag fehérneműben járkáltak a modellek, éppen csak egy függönyt tekerve maguk köré.

Nem azt mondjuk, hogy színpadon nem néz ki jól, de el tudja valaki képzelni, hogy egy ilyen szoknyában szálljon fel a 7-es buszra? Arról nem is beszélve, hogy az ilyen szoknyákhoz a divatguruk mindig kötött pulóvert álmodnak meg.

Már csak a megfelelő időjárást nem tudjuk elképzelni ehhez a párosításhoz…

Mire gondolhatott a költő?

Mert hogy a tüll visszatér, azzal nincs semmi bajunk, az idei divat amúgy is nagyban merít a ’90-es és korai 2000-es évek hangulatából, amikor a farmerdzseki-tüllszoknya-torna cipő összeállítás nem is volt olyan hajmeresztő.

Legalábbis a Brognano modelljének viseletéhez képest biztosan nem.

Arra tudunk gondolni, hogy akartak valami újat mutatni, ezért még régebbre, mondjuk I.Erzsébet angol királynő legendás gallérjáig, aztán azt mondták maguknak: jó lesz ez, csak álmodjunk nagyobbat!

Jó is lett, csak éppen a kifutóra, nem a valódi világba.