3+1 téli trend, ami kihagyhatatlan

Kató Iringó
Írta: ,

Nemsokára újból beköszönt a tél, úgyhogy ideje, hogy felkészüljünk rá és felkészítsük gardróbunkat is! A 2016/2017-es téli trendnek számos olyan eleme van, amely feltehetően közkedvelt lesz a magyar divatrajongók körében is, de mi ezek közül 3+1-et emeltünk ki és ajánlunk nektek jó szívvel.

A 2016/2017-es téli trendben intenzíven jelen vannak a harsány minták: a modern, grafikus minták mellett a törzsi, etnikus motívumok is helyet kaptak, illetve az ártatlan virág-, a dögös állat- és a beazonosíthatatlan minták is divatosak.

Ha nem áll távol tőled a merészség, akkor a fenti mintákkal bátran kísérletezz, egy-egy jól sikerült összeállítással pedig garantált a különleges összhatás. A minták mixelése, az ellentétek alkalmazása pedig bárkit kimozdít az egyhangúságból és talán még másokat is jókedvre derít, ha látja: több minta is vidáman összekacsinthat egymással.

Over-sized Kép forrása: helloshopping.de

A kabátok és pulóverek többsége idén oversized, ami azt jelenti, hogy úgy néznek ki, mintha egy-két számmal nagyobbak lennének viselőjüknél. Kétségtelen, hogy irtó nagy ruhadarabokról van szó, de legalább teljesen beburkolnak minket és abszolút megvédenek a hidegtől – majdhogynem tetőtől-talpig.

Ha unod az eddig megszokott kabátjaidat, pulcsijaidat, és többre vágysz, akkor neked találták ki az over-sized trendet, amivel egész biztosan elháríthatod magadról a középszerű jelzőt. Kétségtelen, hogy az over-sized ruhadarabok a fantáziának rengeteg teret adnak, ám az efféle nagy volumenű holmiknál a színekkel érdemes csínján bánni.