2020 legnagyobb esküvői ruhatrendjei - Melyikben lennél menyasszony?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
2020 legnagyobb esküvői ruhatrendjei - Melyikben lennél menyasszony?

Kép forrása: pinterest.com

Sosem tartoztam azon nők közé, akik kislánykoruktól kezdve az esküvőjüket tervezgetik – talán éppen ezért nem is éreztem soha lényegesnek azt a bizonyos nagy napot. Ennek ellenére szép dolognak tartom a szerelem megünneplését, az élmény megosztását a barátokkal, családtagokkal. A szép dekorációktól és ruháktól pedig én is odáig vagyok. De vajon mit alkottak az előttünk álló évre a tervezők?

Bár még mindig egyértelműen a fehér szín számít alapnak az esküvői trendeket illetően, egyre több érdekes árnyalat tűnik fel a palettán. A 2020-as évben kifejezetten divatos a fekete, ám nem annyira alapszínként, mint kiegészítők, pl. övek, kiskabátok, vagy éppen cipők formájában.

A fekete mellett kiemelésre méltó a halványzöld és barnássárga, ami a valóságban sokkal szebb árnyalat, mint ahogyan hangzik. Ez az árnyalat a gyömbér és a pezsgő szín között áll, és az idei évben a fehér mellett a legnépszerűbb tónusok közé fog tartozni.

Azoknak a menyasszonyoknak készültek ebből az árnyalatból a ruhák, akik nem érzik jól magukat a hagyományos színekben, viszont az egészen merész színekkel sem tudnak megbarátkozni.

 

A 80-as évek nagyon változatos formákban tértek vissza a divatba és nem kímélték az esküvői ruhákat sem. A különféle nyakkivágások közül az úgynevezett fésült változatok újabb tökéletes visszaigazolásai annak, hogy a divat újra és újra megismétli önmagát.

Ezek a formák szexi görbét adnak az egész testnek, nőies, bájos külsőt kölcsönöznek viselőiknek és jóval változatosabb lehetőségeket kínálnak, mint a klasszikus és jól megszokott formák.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!