Minél nagyobb és több, annál jobb! – 2019-es tavaszi/nyári ékszerdivat

Serestyén Sára
Írta: ,
Minél nagyobb és több, annál jobb! – 2019-es tavaszi/nyári ékszerdivat

Az idei meleg szezon ékszertrendje rendkívül eklektikus – a kifutókon a klasszikus nyárias motívumok és az arany mellett megjelentek a 1980-as éveket idéző élénk színű, csillogó, extravagáns fülbevalók és karperecek is. Most semmi sem ciki, sőt érdemes akár az idősebb rokonok régi ékszerei között is kutakodni, mert trendi kincsekre bukkanhatsz!

Tengerparti elemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Idén nyáron is hódítanak a tengerpartot idéző elemek – főleg a természetes vagy természetesnek ható kagyló- és csigaformák arannyal kombinálva. Az örök klasszikus igazgyöngy vagy igazgyöngyöt mímelő ékszerek is újra hódítanak idén. Ha eddig nem merted elővenni a nagymamádtól örökölt gyöngynyakláncodat, akkor most itt az alkalom.

Charmok és pénzérmék

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A charmos ékszereket teljesen a saját ízlésedre és egyéniségedre szabhatod. Ráadásul idén mindent szabad, kedved szerint variálhatod a színeket és a formákat is. Nem csak a különféle charmok, de a pénzérme motívum is visszatér az idei szezonban. Viselheted láncon – idén a többsoros láncok hódítanak –, vagy akár karkötőn és fülbevalón egyaránt. A pénzérmés ékszerek divatszíne természetesen csakis az arany, ami a napbarnított bőrödön nagyon jól mutat majd.

Szív motívum

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A Valentin-nappal nem ért véget a szívecske őrület. A játékos szív képviseli az idei év romantikus vonalát, ami most egy kicsit eltér az eddig megszokottól. Idén nincsenek apró virág motívumok, csipke vagy púderszínek, hanem sokkal direktebben jelenik meg a romantika az ékszereken.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!