Az idei szezon legizgalmasabb szépségtrendjei a sminktől a manikűrig

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Az idei szezon legizgalmasabb szépségtrendjei a sminktől a manikűrig

Az idei szezonban áttörő újdonsággal kevésbé találkozni, hiszen továbbra is népszerűek a natúr színek, az izgalmas hajfestési technikák és a romantikus trendek. Nézzünk néhány gyöngyszemet a sminkek, a frizurák és a manikűrök világából!

1. Világos árnyalatok – áthelyezve

Az elmúlt években hihetetlenül széles palettát futottak be a különféle hajfestési technikák. Ott volt a balayage, az ombre, vagy a tavalyi évben debütált cold brew, ami nagyon hasonlít a balayage-ra, azonban a színeket illetően szigorúbb: csak a kávébarnák, feketék, esetleg a sötétvörösek kerülhetnek fel a palettára.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Idén pedig a „negative space” az, ami átveszi az irányítást a festési technikákat illetően. Amiben különbözik a korábban említett megoldásoktól, hogy a színezés ezúttal nem a hajvégekre vagy a komplett hajhosszra koncentrálódik: a világos színek határozottan az arc körül hangsúlyosak.

2. Természetes csillogás

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A jól ismert matt nude színeket idén felváltja a bright nude. Ez lényegében annyit tesz, hogy az eddig is divatos árnyalatok még trendibbek lesznek, ha nem matt formában használod őket, hanem becsempészel egy kevés csillogást a megjelenésedbe – akár egy áttetsző szájfény segítségével. Utóbbit persze csak szolidan és kis mennyiségben használd, hiszen a túl sok szájfény még nem jött vissza a divatba.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv