2019 leggyönyörűbb divatszínei – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

Zabolai Margit
Írta: ,
2019 leggyönyörűbb divatszínei – Mutatjuk, hogyan hordd őket!

2019 divatszínei nem csak gyönyörűek, de rengeteg lehetőséget is rejtenek magukban, jól variálhatóak és hatalmas teret adnak a fantáziának. Mi alig várjuk, hogy beszerezzük és kombinálni kezdjük ezeket az izgalmas árnyalatokat!

1. Élénk korall

Ezek 2019 leggyönyörűbb divatszínei - mutatjuk, hogyan hordd őket!Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ezt a gyönyörű, élénk árnyalatot a Pantone az év színének választotta, és nem csak a lakberendezők, az influencerek, divatbloggerek is imádják, nem véletlenül: rengeteg benne a lehetőség, akár az egész outfitedet is összerakhatod belőle, de remekül fel lehet vele dobni a feketét, nőiesebbé és frissebbé teszi a farmert, vibrálóvá a zöldet és üdévé a fehéret. Ráadásul annyira hangsúlyos, figyelmet megragadó színről van szó, hogy elég csak egy kis kiegészítőt viselned ebben az árnyalatban, hogy az egész megjelenésed átalakuljon tőle.

2. Írósárga

Ezek 2019 leggyönyörűbb divatszínei - mutatjuk, hogyan hordd őket!Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nem, nem Kosztolányi színes tintáira gondolunk, úgy értjük, író, mint tejtermék: az angolul buttermilk yellow néven ismert árnyalat már 2018-ban is ott volt a kifutókon, 2019-ben pedig abszolút kedvenc lesz, leginkább a könnyű, légies anyagokon, finom lenvásznon, selymen és szőrmén tűnik majd fel, és mivel magában a színben van egy nagyon erős vintage érzés, nem lennénk meglepődve, ha a 2019-es esküvők egyik kedvence lenne ez az árnyalat, ami feketével éppen olyan jól mutat, mint egy kevés korallal megbolondítva, vagy szürkés, kékes árnyalatokkal hangsúlyozva.

3. Zab

Ezek 2019 leggyönyörűbb divatszínei - mutatjuk, hogyan hordd őket!Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A szikrázó fehérek és az ezüstös színek uralma után az új semleges szín a zab árnyalata lesz: ez a visszafogott, neutrális vászon-szín más semleges színekkel is gyönyörűen megállja a helyét, de érdemes játszótársakat rendelni mellé: a terrakotta, az olajbogyó, a tengerészkék egyaránt jól mutatnak vele, mert szépen kiemeli, aláfesti őket, miközben az outfited nem lesz tőle „túl sok”. Mint neutrális árnyalat, a természetes, könnyű, puha és jól szellőző anyagokon és a lazább, oversized fazonokon mutat a legjobban.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!