Különleges téli ruhadarabok, amik divatba jöttek, és mi imádjuk őket!

Boros Mariann
Írta: ,
Különleges téli ruhadarabok, amik divatba jöttek, és mi imádjuk őket!

Minden szezonnak megvannak a maga különleges – vagy éppen különc – ruhadarabjai, cikkünkben az idei kedvenceinket szedtük össze. Neked melyik tetszik a legjobban?

A télben az a jó, hogy bár a ruhák és kiegészítők célja elsősorban a melegen tartás, a lábbelik tekintetében a szexi-faktort sem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen egy csinos csizmában bárki dögösnek érezheti magát.

Egy ilyen combközépig érő fazon egyszerre takar és sejtet – ha ezt viseled, egyrészt biztosan nem fog fázni a lábad, másrészt pedig garantáltan számíthatsz a téged pásztázó tekintetekre. Kérdés, persze, hogy mennyire szereted az öltözködéseddel kivívni az érdeklődést.

Mindenesetre mi arra bíztatunk, hogy ha a mindennapokra nem is, egy-egy különleges alkalomra nyugodtan vállald be még akkor is, ha egyébként az egyszerűbb darabokat kedveled. Egy laza tunikával, vagy egy elegáns egyberuhával is telitalálat, de akár egy szűkszárú farmert is vehetsz alá.

Ki mondta, hogy egy meleg pulcsinak feltétlenül ormótlannak is kell lennie?

Mi biztosan nem, hiszen egyszerűen imádjuk az idei téli szezon nagy visszatérőjét, a lezser fazonú, ám nagyon is szexi vállmegoldású pulóvert.

Ez a felső egyszerűen bárkinek jól áll, és sokféle ruhadarabbal variálható az egyszerű farmertől kezdve az elegáns ceruzaszoknyáig.

Legjobb, ha az ilyen vállban nyitott szabású pulcsi alá nem is veszel mást, csak egy pánt nélküli melltartót, hiszen így érvényesül igazán a nőies fazon.

Persze, a kabát alá azért érdemes egy jó meleg sálat is viselned hozzá, ha nem akarod, hogy vállaid fázzanak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!