Válltömés és kockás? Ezek lesznek az idei ősz kihagyhatatlan trendjei

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az ősz már hivatalosan beköszöntött, és a boltok polcain is már jó néhány hete ott virítanak a szezonális ruhák, kiegészítők. Talán már te is szemezgettél velük, de tanácstalan voltál, melyekből lenne érdemes feltankolnod… Lássuk, mik lesznek az idei ősz kihagyhatatlan trendjei!

Ha csak egy élénk színt emelhetnénk ki az őszi kínálatból, az alighanem a vörös lenne. Ez a feltűnő árnyalat egyértelműen kapcsolódik ehhez az évszakhoz, és soha nem is ment ki igazán a divatból.

Most azonban nem nagyon akad olyan ruhadarab, amiből ne vásárolhatnál könnyedén pirosat, vagy vöröset. Kétségtelenül feltűnő, és nem is túl hétköznapi látvány tetőtől talpig vörösbe öltözni.

Ha ez számodra túl meredek viselet lenne, akkor ezt a színt kombinálhatod arannyal, fehérrel, sötét lilával, és persze feketével is.

Egyébként szinte bármihez passzol, de ha az aktuális trendek mérvadóak, akkor ezekből az árnyalatokból érdemes szemezgetned.

Az elmúlt időszakban nem volt kifejezetten divatos a kockás minta sőt, még a nagyi régi plédjeit is kiszortíroztuk mondván, hogy már olyan régen lehetett őket népszerűnek, vagy akár csak elfogadhatónak tekinteni.

Nos, ha te olyan mázlista vagy, hogy megtartottad a kockás takarókat, akkor nyugodtan vedd elő őket, ugyanis a lakberendezésben éppúgy felelevenítették ezt a trendet, mint a divatban.

Éppúgy hódít a kockás blúz, mint a ruha, a harisnya, és az a bizonyos „diáklányos” szoknya is ismét virágkorát éli.

A színeket illetően leginkább a klasszikusnak mondható, pirosas, zöldes, feketés árnyalatok hódítanak, de a citromsárga is sok helyen felbukkan.