2018 legszebb menyasszonyi ruhái – Ezek lesznek a nyári esküvők kedvencei

Zabolai Margit
Írta: ,

Van, aki kislány kora óta tudja, milyet szeretne, van, aki örök klasszikust keres, és olyan is akad, aki a legújabb divatot követve szeretne esküvői ruhát választani. Ezeket a képeket mindenképpen jó nézegetni, sőt akkor is érdemes végigkattintani a legszebb, legmodernebb menyasszonyi ruhákról készült válogatásunkat, ha nem tervezel mostanában férjhez menni.

Naeem Khan Kép forrása: weddingbells.ca

A Naeem Khan esküvői ruhák láttán csak kapkodjuk a fejünket: vintage, barokk, de még egy csepp steam punk is van bennük, a végeredmény mégis letisztult és elegáns.

Azok a menyasszonyok, akik valamennyire hagyományos ruhát keresnek, ám mégis azt szeretnék, ha mindenkinek leesne az álla merész választásuktól, biztos, hogy imádni fogják ezt a kollekciót.

A tavaszi ruhákat bemutató show-n egyébként volt olyan ara-modell, aki gyönyörű, virágos ruhában és orrpiercinggel vonult a kifutón.

Tény, hogy ezek nem mindenkinek való ruhák, de minket megvettek vele!

Reem Acra Kép forrása: tomandlorenzo.com

A 2018-as szezonra is több tervezőnek jutott eszébe, hogy egy csepp feketét csempésszen a hófehér ruhákba, és ettől a trendtől őszintén szólva nem igazán voltunk elájulva – elég sokszor láttuk már, és kicsit színpadias, túlságosan drámai és elcsépelt elemnek gondoltuk.

Ez a Reem Acra ruha viszont levett bennünket a lábunkról.

Gyönyörű, egyszerű és elegáns, a fekete masni pedig valóban játékos és szemérmetlen kiegészítőként hat rajta.

Így érdemes ezt csinálni!