Egyszerű módszerek, amikkel tudatosan növelheted a vonzerődet

Göcző Nóra
Írta: ,

Mielőtt belemerülnénk a témába, tisztázzunk gyorsan valamit: a szexuális vonzerő nem egyenlő a nagy mellekkel, a közszemlére tett dekoltázzsal és a miniszoknya alól merészen megmutatkozó vékony, hosszú combokkal. Nem arról szól, hogy milyen óra van a kezeden, milyen autót vezetsz, mennyi pénz van a bankszámládon. A szexuális vonzerő egy olyan mély, belső tulajdonság, amit a másodperc tört része alatt fel lehet ismerni, de a valódi magyarázata bonyolultabb, mint az Eszterházy torta receptje.

Merj az lenni, akinek születtél!

Ha női testben élsz, de nem érzed magad nőnek vagy külsőre férfinak látszol, de a lelked mélyén egy női lélek gubbaszt a sarokban, akkor nincs könnyű dolgod. Az önazonosság fontos és bizony kéz a kézben jár az önbizalommal. Pszichológusok és kineziológusok szerint minden emberben él egy férfias és egy nőies én, s a kettő közül az egyik mindig domináns. A szexuális vonzerő attól is függ, hogy ezt a domináns ént engedjük-e felszínre jutni, kiteljesedni, bűntudat és elfojtások nélkül szabadjára engedni.

Ha vonzónak érezzük magunkat, akkor mások számára is azzá válunk. Ennek az ellentéte is igaz. Ha olyan gondolatokba temetkezel, hogy smink nélkül csúnya vagy, nagy a feneked, béna a hajad, akkor a körülötted élők is megérzik a bizonytalanságodat. Persze szükséges a jó megjelenés, de nem ez a siker záloga. Egy nő, még ha csúnya is, de szilárdan hisz az ellenállhatatlanságában, az a világgal is képes ezt elhitetni.