A legszebb tetoválás stílus: a vízfesték tetoválás. Ha meglátod, te is akarsz egyet!

Zabolai Margit
Írta: ,
A legszebb tetoválás stílus: a vízfesték tetoválás. Ha meglátod, te is akarsz egyet!

Ha amúgy sem zárkózol teljesen el a tetoválás gondolatától, akkor az alábbi képekkel jó eséllyel esel majd szerelembe. A watercolor, vagy vízfesték tetoválás egy újabban nagyon népszerű irányzat a professzionális varrók között, a munkáikat elnézve pedig nem is csoda, hogy sokan kérnek ilyen bájos, lágy, művészi rajzokat a bőrükre.

Hogy néhány tévhitet eloszlassunk, kezdjük rögtön azzal: a vízfesték tetoválás sem készül máshogy, mint a hagyományos tetoválás, ugyanazzal a technikával juttatják a festéket a bőröd alá, a különbség mindössze a stílusban van.

A vízfesték tetoválások mindig színesek, és úgy tűnik, mintha valóban egy ecsettel vitték volna fel a bőrödbe felszívódó festéket, és nem egy tű hegyéről kerültek volna fel a pontok.

A hatás így olyan lesz, mintha tényleg egy festmény került volna a bőrödre, aminek vízfestéke kicsit el is mosódott a széleken.

 Virágokhoz tökéletes Kép forrása: mynexttattoo.ca

A vízfesték tetoválásokkal számtalan minta és forma készül, de talán a legnépszerűbbek a virágot ábrázoló tetoválások, hiszen itt sok a szín, és a hatás is sokkal szebb, ha nem feltétlenül fekete vonalakkal körberajzolt területet töltenek ki a színek, hanem kicsit egymásba mosódnak.

A vízfesték tetoválásokat természetesen egészen aprócska formákban is el lehet készíteni, de tény, hogy ha több virágot szeretnél, akkor ez egy olyan tetoválás, ami nagyobb területen mutatja meg a szépségét igazán.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba