5+1 villámgyors szépségtrükk, ha percek alatt kell a tökéletes formádat hoznod

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 villámgyors szépségtrükk, ha percek alatt kell a tökéletes formádat hoznod

Kép forrása: twigsandhoney.com

Jó is lenne, ha minden fontosabb esemény vagy buli előtt óráink lennének készülődni, de sokszor munkából érkezünk a baráti összejövetelre, váratlanul esik be egy randi vagy egy üzleti rendezvény. A spontanelitásról azért még nem kell lemondanod, tippjeinkkel akkor is mindenhol remekül nézhetsz ki, ha csak néhány perced van a készülődésre, esetlen a munkahelyi mosdóban kell kicsípned magad.

Fogkefe Kép forrása: bloglovin

Nem árt egy kis utazós fogkefét tartani a táskádban vagy az irodai asztalod fiókjában.

A leggyorsabb készülődésbe is belefér, hogy gyorsan átsikáld a fogaidat, ha pedig még sminkelni is van időd, akkor a benedvesített fogkefével óvatosan dörgöld át az ajkaidat is.

Az elhalt hámsejtek eltávolításától eleve az egész arcod üdébbnek, rózsásabbnak látszik, de az ajkak friss bőrén a rúzs is tovább fent marad.

Törlőkendő Kép forrása: petitevienna.com

A zsíros, csillogó arcbőrt is remekül kezelheted vele, de akkor is jó szolgálatot tesz, ha gyorsan felfrissítenéd magadat.

Az egész napos munka után például hiába öltözöl át, ha zuhanyozni nincs lehetőséged, de ha dezodorálás előtt a kényes területeket áttörlöd egy törlőkendővel, máris komfortosabban érezheted magadat.

Az eredmény persze nem vethető össze egy zuhanyzással, de még így is nagyságrendekkel jobb, mintha az izzadt területre fújnál egy adag sprayt.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!