Ezek a világ legnépszerűbb parfümillatai, és ezt árulják el a viselőjükről

Schuster Borka
Írta: ,

Bár manapság már parfümök sokaságából válogathatsz, sőt teljesen egyedi parfümöt is készíttethetsz magadnak, vannak alapillatok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. De mit árul el rólad, hogy milyen illatú parfümöket szeretsz?

Bár a neve ma egybeforrt az erős, olcsó parfümök leírásával, és az sem hangzik túl biztatóan, hogy a büdösmenta nemzetség egyik tagjából nyerik, a pacsuli valójában kimondottan gyakori alapanyag minőségi parfümök esetében is.

Édes, földes illata valóban megosztó – van, aki imádja, mások tolakodónak tartják.

Viselője többnyire olyasvalaki, aki szereti nagykanállal habzsolni az életet, ami a szívén, az a száján is, és bár fontos számára, hogy szeressék és népszerű legyen, ezt inkább kedvességgel és önzetlenséggel, semmint a személyisége megváltoztatásával vagy letagadásával próbálja meg elérni.

A citrusos illatok közül sokáig a narancs és a citrom hódított, újabban a lime és a grapefruit az, amelyek népszerű illatokként jelennek meg a parfümökben.

Az ilyen illatok viselője általában fiatal vagy fiatalos, energikus, és hajlamos egyszerre több dolgot csinálni, de mégis képes mindegyikbe beleadni magát, nem aprózódik el az ereje.

Fontos számára a rend és a tisztaság, de nem karót nyelt. A szenvedélynek és a játékosságnak is jut hely az életében, de ezek nem mehetnek a professzionális céljai rovására.

Aktív, szereti, ha pezseg körülötte az élet, de a zajos, zsúfolt helyektől idegenkedik, leginkább a természetben érzi jól magát.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba