A világ legnépszerűbb parfümillatai, és amit elárulnak a viselőjükről

Schuster Borka
Írta: ,

Bár manapság már parfümök sokaságából válogathatsz, sőt teljesen egyedi parfümöt is készíttethetsz magadnak, vannak alapillatok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. De mit árul el rólad, hogy milyen illatú parfümöket szeretsz?

Határozott, erős és édes illatával a vanília egyszerre nosztalgikus és egzotikus, szinte lehetetlen nem észrevenni.

Míg sokan kimondottan szexi, erotikus illatúnak tartják az ilyen parfümöket, a vanília egyúttal az otthonosság, melegség érzését is megteremti.

Aki ezt az illatot részesíti előnyben, jellemzően kicsit titokzatos, érzéki, nem könnyen nyílik meg mások előtt, de vágyik a szeretetre. Akit közel enged magához, annak őszinte és hű társa lesz, noha saját függetlenségét soha nem adja fel teljesen.

Céltudatos és határozott, de soha sem rideg vagy távolságtartó, ugyanakkor meghúzza a határokat és nem szívesen vegyül olyan társasággal, amelynek tagjai nem méltóak hozzá.

Bár a neve ma egybeforrt az erős, olcsó parfümök leírásával, és az sem hangzik túl biztatóan, hogy a büdösmenta nemzetség egyik tagjából nyerik, a pacsuli valójában kimondottan gyakori alapanyag minőségi parfümök esetében is.

Édes, földes illata valóban megosztó – van, aki imádja, mások tolakodónak tartják.

Viselője többnyire olyasvalaki, aki szereti nagykanállal habzsolni az életet, ami a szívén, az a száján is, és bár fontos számára, hogy szeressék és népszerű legyen, ezt inkább kedvességgel és önzetlenséggel, semmint a személyisége megváltoztatásával vagy letagadásával próbálja meg elérni.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?