Jelek, hogy valójában sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Boros Mariann
Írta: ,
Jelek, hogy valójában sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Kép forrása: unsplash

Az attraktív külső egy olyan adottság, amiről egyfelől nem tehet az ember, másfelől pedig nagyon relatív – hiszen mindenkinek más a szép. Persze, azért vannak emberek, akiket a többség vonzónak talál, még ha az illető nincs is tisztában vele. Te is közéjük tartozol? Kattints, és kiderül!

Biztos te is voltál már olyan helyzetben, hogy valamilyen alkalom előtt sokáig készülődtél, gondosan megválogattad az öltözéked, elegendő időt szántál a sminkedre és hajadra, és összességében elégedett voltál az eredménnyel, magabiztosan indultál el az eseményre. Titkon pedig arra számítottál, hogy külsőddel kapcsolatban sorra kapod majd a pozitív megerősítést, ám végül egy árva bókot sem kaptál.

Ebben a szituációban pedig valószínűleg azt gondoltad, hogy talán nem reálisan látod magad, és mások cseppet sem találnak olyan vonzónak, mint hitted. De hasonló gondolataid a mindennapok során is lehetnek, ha azt tapasztalod, hogy míg más nőket nyakra-főre dicsérnek az ismerőseik, te valahogy kimaradsz a bók-cunamiból.

Nos, biztosíthatunk, hogy valószínűleg épp az ellenkezője igaz, mint amit te gondolsz: az ismerőseid azért nem bókolnak neked folyton folyvást, mert úgy gondolják, neked semmi szükséged a pozitív visszajelzésekre, hiszen épp elég magabiztos vagy nélkülük is, és biztos unod már az előnyös külsődre vonatkozó megjegyzéseket.

Ami szép, az vonzza a tekinteteket – talán ez a megállapítás nem szorul különösebb magyarázatra. Ha tehát azt tapasztalod, hogy az utcán vagy bárhol idegenek felejtik rajtad a pillantásukat, ne gondolj egyből arra, hogy valami nem stimmel a kinézeteddel.

Ha figyelnek, vagy akár megpróbálnak szemkontaktusba kerülni veled, az valószínűleg sokkal inkább azért van, mert vonzónak tartanak.

Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy közeledni is akarnak feléd – bár arra is lehet számítani, ha valaki igazán hosszasan néz –, egyszerűen csak tekintetükkel ismerik el, hogy hat rájuk a kisugárzásod.

Persze, ez egy idő után idegesítővé válhat, fogd fel ezt a szépség velejárójaként, mely szülhet ugyan kellemetlen perceket is, de valószínűleg azért inkább jóleső érzéssel tölt el az esetek nagy részében.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!