A vadító kisugárzás nem kilók kérdése. 5 praktika, amivel fejlesztheted

Berényi Nóri
Írta: ,

Te is irigykedve nézed közösségi oldalakon azokat a plus size-os nőket, akik árasztják magukból a magabiztosságot, miközben jól láthatóan van rajtuk némi súlyfelesleg? Ám ők döntöttek és inkább a boldog, kiegyensúlyozott életet választották a folyamatos sanyargatás helyett. Lehet, hogy ez eddig csak álom volt, de ideje elhinned, hogy a szexi, csábító kisugárzás nem kilók kérdése.

Figyelj a tartásodra! Kép forrása: belletag.com

El sem hinnéd, mennyit számít a helyes testtartás, már, ami a kisugárzásodat illeti. Fontos, hogy mindig húzd ki magad, emeld fel büszkén a fejed és merj bátran belenézni a többi ember szemébe.

Ezzel magabiztosságot sugallsz és a férfiak pedig erre buknak. Egy nézés többet elárul rólad, mint egy márkás csizma a lábadon. Itt egy jó gyakorlat, hogy ezt is tökélyre fejleszd: Gondold azt, hogy egy extra dögös szupermodell vagy és éppen a kifutón tipegsz.

Nem baj, ha csak a sarki közért a cél, soha nem tudhatod, hogy mikor botlasz bele Mr. Big-be.

Légy kacér! Kép forrása: thezoereport.com

Ez nem a feltűnési viszketekséget jelenti, sem a könnyűvérűséget, egyszerűen csak azt, hogy mindig állj készen egy kis flörtre.

Ha érzékeled, hogy egy férfi éppen próbálja veled felvenni a szemkontaktust, akkor félős kislány módjára, ne kapd el a tekinteted, állj bele és dobj vissza egy szexi, sejtelmes mosolyt neki.

Ettől majd teljesen beindul, megkapta a kezdő löketet és ezután garantáltan támadásba lendül.

Ne feledd, hogy ők is emberek és szükségük van egy pozitív visszacsatolásra, hogy szabad a pálya irányodba. Ha elkapod a tekintetedet, akkor biztos nem azt fogod kommunikálni felé, hogy te is megőrülsz érte.