A vadító kisugárzás nem kilók kérdése. 5 praktika, amit bevethetsz

Berényi Nóri
Írta: ,
A vadító kisugárzás nem kilók kérdése. 5 praktika, amit bevethetsz

Kép forrása: vivendocomcharme.com

Te is irigykedve nézed közösségi oldalakon azokat a plus size-os nőket, akik árasztják magukból a magabiztosságot, miközben jól láthatóan van rajtuk némi súlyfelesleg? Ám ők döntöttek és inkább a boldog, kiegyensúlyozott életet választották a folyamatos sanyargatás helyett. Lehet, hogy ez eddig csak álom volt, de ideje elhinned, hogy a szexi, csábító kisugárzás nem kilók kérdése.

Légy kacér! Kép forrása: thezoereport.com

Ez nem a feltűnési viszketekséget jelenti, sem a könnyűvérűséget, egyszerűen csak azt, hogy mindig állj készen egy kis flörtre.

Ha érzékeled, hogy egy férfi éppen próbálja veled felvenni a szemkontaktust, akkor félős kislány módjára, ne kapd el a tekinteted, állj bele és dobj vissza egy szexi, sejtelmes mosolyt neki. Ettől majd teljesen beindul, megkapta a kezdő löketet és ezután garantáltan támadásba lendül.

Ne feledd, hogy ők is emberek és szükségük van egy pozitív visszacsatolásra, hogy szabad a pálya irányodba. Ha elkapod a tekintetedet, akkor biztos nem azt fogod kommunikálni felé, hogy te is megőrülsz érte.

Egyedül is szexin! Kép forrása: felina.livejournal.com

A hétvégi lazulások nem a külsőnk elhanyagolásáról szól. Kezdd úgy a napod, hogy érződjön, fontos vagy önmagadnak és soha nem hanyagolod el a külsődet.

Ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor a kisugárzásod sem lesz jó.

És igenis nagyon sokat számítanak azok a napok is, mikor mások nem látnak. Tehát mostantól, vasárnaponként első dolgod legyen egy frissitő arcmosás reggel, egy szépítő maszk, fésülködj meg rendesen, készíts magadnak egy laza copfot és így vágj neki a reggeli elfogyasztásának.

Még, ha egész napos sorozat maraton a hétvégi célod, annak is add meg a módját és kinyúlt mackó helyett, válassz egy kényelmes és szexi otthoni kis rucit. Meglátod, hogy ég és föld lesz az érzés, amit viselésekor tapasztalsz majd.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra