Újítsd meg a külsődet 2019-ben: tippek a teljes átalakításodhoz

Szirák Viki
Írta: ,
Újítsd meg a külsődet 2019-ben: tippek a teljes átalakításodhoz

Kép forrása: lenanet/depositphotos.com

Ha szeretnéd azzal indítani a 2019-es évet, hogy megújítod a külsődet, a lehető legjobb helyen jársz! Az alábbi néhány tipp segítségével ugyanis egy egészen új ember néz majd rád vissza a tükörből, és biztos lehetsz abban, hogy jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Az első, és egyben leginkább látványos lépés az, hogy a frizurádon változtatsz meg valamit. Nézz bele a tükörbe, és őszintén mondd el, mit gondolsz a hajadról!

Tetszik a színe, vagy valami különlegesebbre vágynál? A hosszával elégedett vagy? Szinte biztos, hogy akad valami rajta, amin változtatnál, úgyhogy ennek eljött az ideje.

Szuper ötlet, ha például befested a frizurádat, de nem kell drasztikus átalakulásra gondolnod. A balayage és az ombre technikával úgy dobhatod fel a hajszínedet, hogy a tónus megmarad, de mégis izgalmasabb lesz a végeredmény. Próbálj ki egy új hosszt, például a bob frizurák sokaságából. És ígérd meg magadnak, hogy mostantól minden hajmosásnál használni fogsz kondicionálót, hogy könnyebb legyen kifésülni a tincseidet, és összességében fényesebb, egészségesebb legyen a hajad! Pár hét után látszani fog a különbség.

Mindenkinek van legalább egy jól bevált sminkelési szokása, amit gyakran alkalmaz reggelente, még munkába indulás előtt. Felteszel egy kis szempillaspirált, és kész is vagy?

Esetleg már évek óta ragaszkodsz a fekete szemceruzádhoz?

A legjobban úgy alakíthatsz a külsődön, ha a megszokott dolgoktól egy kicsit eltávolodsz. Mostantól ne mindig ugyanazt a sminket dobd fel magadnak, mielőtt kilépsz az ajtón!

IDE kattintva megnézheted például, hogy a szemszínedhez melyik árnyalat passzol a legjobban.

Használj egy kicsit több szemhéjfestéket, esetleg menj el egy kozmetikushoz, és szedesd ki a szemöldöködet profi segítséggel, az arcformádhoz passzoló formára.