Újítsd meg a külsődet: tippek a teljes átalakításodhoz

Szirák Viki
Írta: ,
Újítsd meg a külsődet: tippek a teljes átalakításodhoz

Kép forrása: lenanet/depositphotos.com

Ha szeretnéd megújítani a külsődet, a lehető legjobb helyen jársz! Az alábbi néhány tipp segítségével ugyanis egy egészen új ember néz majd rád vissza a tükörből, és biztos lehetsz abban, hogy jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Az időjárás állandóan változik, és a bőröd ezt meg is érzi. Különösen az arcod! Meglehet, hogy nem fordítottál erre nagy figyelmet, de most elérkezett az ideje annak, hogy változtass ezen.

Kezdj el használni olyan arckrémet, ami a bőrtípusodhoz passzol (ezzel kapcsolatban akár segítséget is kérhetsz egy kozmetikustól), és figyelj oda arra, hogy esténként alaposan lemosd a sminkedet. Sokan azt gondolják, ha ez egyszer-egyszer elmarad, az még nem a világ vége, de valójában a pórusaid eltömődése nagyon sok pattanást okozhat az arcodon.

Apróságnak tűnik, de ha erre odafigyelsz, a bőröd nem lesz száraz, sokkal kifinomultabb és lágyabb hatást kelt, és feszesebbé is válik. Hidd el, az emberek azonnal észre fogják venni a különbséget!

Kevesen tudják, de nem mindegy, milyen színű ruhákat veszel magadnak. Lehet, hogy nagyon tetszik az a bizonyos kék árnyalat, de a bőrtónusod, típusod miatt nem fog neked olyan jól állni, mint a modellnek a fotókon.

Ezért érdemes egy kicsit utánanézned, milyen árnyalatok passzolnak hozzád.

A neten nagyon sok segítséget találsz, sőt, akár stílustanácsadást is kérhetsz, hiszen nagyon gyakori, hogy valaki ennek hatására találja meg önmagát.

Az oldalon nálunk is olvashattál már a tél, tavasz, nyár és ősz típusról, első lépésben ezzel kell képben lenned!

A kisugárzásod is megváltozik, ha olyan darabokat hordasz, amelyek tényleg előnyösek is számodra.

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!