5 jó kérdés, amire minden tetkós lány szívesen válaszol

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 jó kérdés, amire minden tetkós lány szívesen válaszol

Egy korábbi cikkünkben kifejtettük, milyen kérdéseket nem bírnak azok nők, akik testét valamilyen tetoválás díszíti. De vajon melyek azok a megállapítások, amiket viszont szívesen vesznek? 

Tervezel még további tetoválásokat? Kép forrása: buzzfeed.com

Tényleg igaz, hogy az elsőt sok esetben számos további tetoválás követi, bár megesik, hogy valaki meghúzza azt a bizonyos határt.

Sokszor évek kellenek, hogy a fájdalom emléke elmúljon (főleg, ha az illető hosszú órákat izzadt a tetováló székben), de aztán jön egy újabb mérföldkő az életében, amit ismét szeretne megörökíttetni magán.

Persze máskor előfordul, hogy már szinte a tetoválás elkészülése előtt tervben van a bővítés, kiegészítés, vagy éppen körvonalazódik a következő munka.

Lehet, hogy a válasz rövid lesz, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy már kialakult tervei vannak a beszélgetőpartnerednek, de az is lehet, hogy hosszú monológ indul a miértekről és a hogyanokról.

A csodás munkák mögött mindig komoly művész áll, akit általában jelentős szelektálás után választanak ki az emberek.

Manapság már előtérbe került a minőség fontossága, szerencsére nem sokan szeretnének olyasmin spórolni, amit egész életükben a bőrükön fognak viselni.

Szóval bátran érdeklődhetsz arról, hogy ki csinálta az adott tetoválást, illetve megkérdezheted azt is, milyen stílusokban van igazán otthon a művész.

A méretes tetoválásokat nem csupán hosszas egyeztetés előzi meg, hanem több órát ott kell ülni a székben, márpedig ilyenkor aztán van idő beszélgetni és ismerkedni.

A tetoválást készítő személy kiválasztása tehát a legtöbb embernek igen fontos, és általában szívesen megosztják tapasztalataikat ezzel kapcsolatban – főleg, ha elégedettek a művel, hiszen akkor bátran ajánlják másoknak is a tetoválóművészt.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!