Ezt mondja a tetoválásod a személyiségedről - Neked melyik a mintád?

Írta: ,

Biztos van oka annak, hogy miért azt a tetoválást választottad, amit viselsz, vagy miért olyat tervezgetsz, amilyet. De a motívum talán többet is elárul a személyiségedről, mint hitted volna! Rád igaz a jellemzés?

Geometrikus gyémánt Kép forrása: allwomenstalk.com

1/5 Geometrikus gyémánt

Hihetetlen kreativitás jellemez, megállás nélkül pörögsz, és mindig van egy új ötleted.

Egyik ötletről a másikra ugrasz, és a barátaid szívesen fordulnak hozzád, akár egy izgalmas programra van szükségük, akár egy nehéz helyzetben keresnek olyan megoldást, amit rajtad kívül senki nem látna meg.

Lehet, hogy bizonyos ötleteid időnként őrültségnek tűnnek, de végül mindegyik jól szokott alakulni.

Csillag Kép forrása: sortra.com

2/5 Csillag

Te vagy az az ember, akit a legapróbb dolgok is képesek boldoggá tenni.

Persze neked is tetszenek a drága autók, a bulis éjszakák és a divatos ruhák, de a szíved mélyén tudod, hogy valójában nem erre van szükséged.

Nem kell más, csak a család, a barátok, a szerelmed, és persze egy kis idő, amit együtt tölthetsz velük.

Próbálj kevesebb dolgot előre kitervelni, és ne erőltesd az elképzeléseid megvalósítását – néha meglepően jó dolgok sülhetnek ki ebből is.

 

 

Idézet Kép forrása: journaldesfemmes.com

3/5 Idézet

Mindenki féltékeny rád egy picit, mert a rettenthetetlenséged olyan helyekre juttatott már el, amikről mások csak álmodnak.

Nem ismersz félelmet, de néha hajlamos lehetsz arra, hogy kapkodj, mert olyan gyorsan szeretnél egyik kalandból a másikba ugrani.

Próbálj egy kis időt szánni arra, hogy körülnézz, jobban megismerd magad körül a világot, és élvezd a pillanatot, mielőtt a következő izgalmas kalandba vetnéd magadat.

 

 

Madarak Kép forrása: thewowstyle.com

4/5 Madarak

Nem vagy az az egy helyben üldögélős típus, mindened a mozgás, a változás és a fejlődés.

Ugyanolyan lelkesedéssel veted magad a szobád átalakításába, mint egy új munkába vagy egy új képesség elsajátításába. Akkor érzed a legboldogabbnak magadat, ha szabadon alkothatsz és felfedezhetsz.

Ne hallgass azokra, akik megpróbálják szárnyad szegni, és azt mondják, egy dolog mellett kellene maradnod – a lendületed és a kíváncsiságod még messzi helyekre juttathat.

Virág Kép forrása: Insagram, @laurenwinzer

5/5 Virág

Szenvedélyes ember vagy, aki mindent fokozott lendülettel él meg, de ugyanakkor nagyon erős is vagy, és megtanultad, hogyan rejtsd el az érzelmeid.

A barátaid irigylik ezt a képességedet, ugyanakkor értékelik, amikor leveszed a páncélodat, és őket is bevonod, elmondod nekik, hogyan érzel.

Ne félj attól, hogy időről időre feltárd a szívedet, ez segíthet abban, hogy még közelebb kerülj azokhoz, akiket szeretsz.