Hol található rajtad a tetoválás? Ezt árulja el személyiségedről

Balatoni Dóra
Írta: ,
Hol található rajtad a tetoválás? Ezt árulja el személyiségedről

Van rajtad tetoválás? Kíváncsi vagy arra, mit árul el a személyiségedről? Olvasd el cikkünket, amelyben lerántjuk a leplet arról, milyen jelentéssel bír a tetkód és annak elhelyezése!

A bordáidnál Kép forrása: barneyfrank.net

A bordáink és azok környéke tetoválás szempontjából viszonylag ritka, ám ma már egyre népszerűbb testrész.

Mivel ez egy igen érzékeny terület, azt bizonyítja, hogy a tetoválás viselőjét kemény fából faragták, bátor, merész és rugalmas.

Ha neked is található itt valamilyen mintázat, akkor valószínűleg magabiztos vagy és pozitív testképpel rendelkezel. Ahhoz, hogy idegen szemek megláthassák, igen merész darabokat kell hordanod.

Mivel testünk ezen része viszonylag nagy, ezért az ide helyezett tetoválások is lehetnek méretesek és bonyolultak, amelyek jól kifejezhetik viselője jellemét, személyiségét.

Az ujjakon elhelyezett tetoválások is viszonylag ritkák.

Ennek lehetnek praktikus és egyéb okai is, hiszen gondoljunk csak arra, hogy ezt elrejteni legfeljebb csak kesztyűvel lehet.

No, és persze túl nagy felület sincs számukra.

Igen kifinomult és tehetséges művésznek kell lennie annak, aki megcsinálja nekünk ezt, hiszen az apró motívumok kidolgozásához remek kézügyességre van szükség.

Ha ilyen tetoválást választottál magadnak, akkor igen precíz és ambiciózus a személyiséged, mindig tudod, mit akarsz és a céljaidért meg is küzdesz.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!