Tetoválás ápoló kenőcsöt teszteltem! Ilyenek lettek a mintáim

bien.hu
Írta: ,

Az addig rendben van, hogy jól sikerült a tetoválásom, büszke vagyok arra, amit képvisel és örömmel tölt el, bármikor ránézek. Nem szeretném viszont, ha a körvonalak elmosódnának, fakulna a szín, károsítanák a napsugarak és így tovább. Utána néztem, milyen ápolószer létezik a piacon a tetoválás minőségének megőrzésére - így találtam a L'ux Factor Tattoo Nano Shock kenőcsére. Teszt alá is vetettem! (X)

Két hete kezdtem a tesztelést, napi kétszer alkalmaztam a karomon levő tetoválásomra. Kicsit kenőcsösebb állagú, mint egy hidratáló krém, mégis gyorsan felszívódik, egyszerű a felvitele. Mielőtt felvinném a kenőcsöt, langyos vízzel megmosom a bőrfelületet, leitatom egy törölközővel, majd körkörös mozulatokkal eloszlatom a krémet a tetovált felületen.

Az első két napon még nem tapasztaltam számottevő változást, tény, hogy hidratált és puha volt a bőrfelület. Az eredmény viszont nem maradt el: már az első hét végén mintha élénkebbé váltak volna a körvonalak, amik aztán a következő héten még hangsúlyosabbak lettek. Olyan volt, mintha új varrásom lett volna, pedig már közel két évesek a mintáim!

A leírás szerint már 3 héttel a tetoválás után használható, amikor még száraz, irritált, viszkető a bőrfelület. A későbbiekben nemcsak a színeket és mintákat őrizheted meg vele, hanem a bőrödet is ápolni fogja. Lássuk, mi mindent tartalmaz a L'ux Factor Tattoo Nano Shock kenőcs:

shea vaj, a kakaóvaj és a mandulaolaj természetes összetevők, amelyek már régóta ismertek a lágyító, nyugtató és hidratáló hatásuk miat
- az antioxidáns hatású polidatin egy valódi forradalmat indított a bőrápolási termékek készítése területén, ugyanis megelőzi a szabadgyökök kialakulását, csökkenti a gyulladást, megújítja a bőrsejteket
magas védőfaktor, az UVA/UVB sugarak ellen, amely védi a bőrt a ráncosodás és egyéb sérülés, valamint az öregedés ellen

Összesítés: a kenőcs bejött, elvégzi amit ígér, az eredmény lenyűgözött. Számításaim szerint 3-4 hónapig is elég lesz a doboz, persze ez mindenkinek a mintái nagyságától függ.

Ha még több infót szeretnél a kenőcsről, vagy megvásárolnád, a L'ux Factor oldalán megteheted.