Női testrészek, ahol nagyon előnyösek a tetkók

Kovács Andrea
Írta: ,
Női testrészek, ahol nagyon előnyösek a tetkók

Bár én kissé elfogultan állok ehhez a témához, hiszen a véleményem szerint minden Nő oda tetováltat, ahova csak szeretne, egyetértek azzal a tézissel, hogy vannak olyan testrészek, ahol tényleg kifejezetten előnyös egy nőnek tetováltatnia, míg egy férfinak viszont nem. Mielőtt félreértésbe bonyolódnánk, nem az intim területek lesznek górcső alá véve, hanem olyan finom, és nőies részek, amik a férfiak esetében sokkal karakteresebbek, izmosabbak vagy éppen rejtettek, éppen ezért nem mutat rajtuk ízlésesen egy-egy visszafogottabb, egyszerűbb tetoválás. Nézzük tehát, melyek azok a testrészek, ahova egy nő nyugodt szívvel tetováltathat!

Fül mögött Kép forrása: weheartit.com

Egy roppant érzéki felület, ahol az apróbb minták kifejezetten mesésen mutatnak.

Akár rövid a hajunk, akár hosszú, nyugodtan használhatjuk ezt a testrészt, hiszen hosszú haj esetében is látszik a minta, ha össze van fogva a haj.

Ezzel ráadásul az irodai kellemetlen helyzeteket is elkerülhetjük, hiszen, ha a főnökség nem díjjazza a tetoválásokat, akkor kiengedve hordjuk a hajunkat, ezzel takarva a mintát.

Egyes férfiak ezt a területet tartják a legérzékibb felületnek, ahova egy nő tetováltathat.

Tény, hogy egy kecses, vékony bokán sokkal jobban érvényesülni tud egy minta, mint a férfiasabb megjelenésben.

Azonban azzal érdemes tisztában lenni, hogy ez az egyik felület, ahol a leggyorsabban tudnak kopni az alkotások, és ahol eléggé fájdalmas tud lenni a tetoválási folyamat!

Mindezek ellenére igen közkedvelt rész a női képviselők körében!

Zokni nélkül viszont nehéz takarásban tartani, így akinek a munkája nem engedi, annak érdemes inkább a lábfejet vagy a lábszárat választani!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató