Melyik téli parfüm illik hozzád? A személyiséged elárulja

Szirák Viki
Írta: ,
Melyik téli parfüm illik hozzád? A személyiséged elárulja

Kép forrása: shutterstock

Biztosan te is olyan parfümöt szeretnél használni, amelyiknek nem csak jó illata van, de tökéletesen passzol a kisugárzásodhoz és a személyiségjegyeidhez. Ilyet nem könnyű találni, de szerencsére nem lehetetlen! Mindössze azt kell eldöntened, melyik embertípusba tartozol, és máris megtudhatod, milyen illatvilág illik hozzád igazán. (X)

Számtalan szempont alapján megpróbálhatjuk csoportosítani az embereket, hiszen a személyiségek sokkal összetettebbek, mint gondolnánk. De összességében háromféle ember létezik: a figyelemfelkeltők, a visszafogottak, és a bájosak. Lássuk, pontosan mi jellemzi őket, hogy eldönthesd, ez alapján milyen parfüm a tökéletes.

Bien tipp: És ha már parfümök, van egy szuper hírünk is! Most promóciós áron szerezheted be a hozzád legjobban illő parfümöt a dm üzletekben és webshopban, november 1-től egészen 2019. március 27-ig!

A figyelemfelkeltők - Fűszeres illatvilág

Amikor belépsz egy szobába, azonnal észrevesznek téged, igaz? Imádsz a középpontban lenni, nagyon vicces sztorijaid vannak, és ezért szeretnek is az emberek a társaságodban lenni. Magabiztos vagy, független, és tudod, mit akarsz az élettől karrier és párkapcsolati téren egyaránt.

Tüzes vagy, érzelmi téren pedig igazán heves. Egy ilyen személyiségtípushoz olyan illat illik, ami ugyancsak azonnal kitűnik a nagyobb tömegből. A legjobb választás számodra egy fűszeres illatú parfüm, amelyben keverednek az egyedi, erőteljes aromák: például a rozmaring, bors, gyömbér, kiegészülve a citrus jegyeivel.

ITT körbenézhetsz a dm fűszeres illatvilágú parfümjei között.

Melyik téli parfüm illik hozzád? A személyiséged elárulja

A visszafogottak - Keleties illatvilág

Aki nem ismer téged, csendesebbnek, visszafogottabbnak tart. Ez persze nem ér téged váratlanul, hiszen a nagyobb társaságokban inkább a hallgató fél vagy, aki megfigyeli a többieket, és azt is, amit mondanak. Ezért aztán igazán jó emberismerő vagy. Idő kell ahhoz, hogy kibontakozz, és fel tudj oldódni, de amikor ez megtörténik, rendkívül domináns leszel, és nem félsz az irányító szereptől se.

Ha magadra ismertél, nem is kérdés, hozzád a keleties illatú parfümök passzolnak igazán! Ezek Kelet illatainak világát idézik fel, valamint érzéki, csábító és elegáns jelleggel ruházzák fel viselőjüket. Különleges illat, akárcsak te, amelyikről érződik, hogy nem olyan, mint a többi. Keverednek benne Arábia édes balzsamos és gyantás jegyei, India értékes fűszerei, valamint általában tartalmaznak vaníliát is, ami kombinálva az egzotikus virágokkal vagy fűszerekkel csodálatos világot alkot.

ITT böngészhetsz a dm keleties illatú parfümjeinek kínálatában.

Melyik téli parfüm illik hozzád? A személyiséged elárulja

A bájosak - Virágos illatok

Vidám típus vagy, egy igazi optimista, aki mindennek a pozitív oldalát nézi. Rendkívül nőies, elegáns kisugárzásod van, ami azonnal magával ragadja az embereket; ezért van az, hogy a legtöbben bájosnak, kedvesnek és barátságosnak tartanak téged. De mindemellett van egy igazán elegáns és érzéki oldalad is, amely mindenkit képes magával ragadni.

Ezért nem is vitás, ezt a típusú személyiséget a virágos illatú parfümök tudják tökéletesen szimbolizálni! Ezeknek az illatoknak összetevője lehet akár egyetlen különleges virág is, mint például a rózsa, a nárcisz, az írisz vagy a szegfű, és ezek keveredésével válik nőiessé, különlegessé, érzékivé az illat - akárcsak viselője!

ITT megnézheted, a dm kínálatában milyen virágos illatú parfümöket találsz.

Melyik téli parfüm illik hozzád? A személyiséged elárulja

Képek forrása: golyak/depositphotos.com / prometeus/depositphotos.com / konradbak/depositphotos.com

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv