Tavaszkezdő bien kedvencek: így regeneráltuk a bőrünket

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Kemény telünk volt, és nagyon reméljük, hogy nem kell idén már többet vacognunk. Testünket-lelkünket megviselte a borús, mínuszos idő, ezért ideje végre feléledni és megszépíteni kicsit magunkat, hogy üdén tudjunk nekivágni a tavasznak! Összegyűjtöttünk pár kedvenc kozmetikumot a szerkesztőségünkbe, két hétig teszteltünk, és most megosztjuk veletek szépülős élményeinket!

Manna luffás bőrradír

Ismerős a masszázs utáni friss olajos bőr érzése? Ugyanezt elérheted ezzel a natúr bőrradírral, amit zuhanyzás vagy fürdőzés közben is átradírozhatsz magadon. A kinti-benti száraz levegőn extra-száraz a bőrünk is, ezért bőven van okunk testradírozni és hidratálni.

Én kétnaponta használtam, bevallom leginkább a csodás citrusos illata miatt, amit aztán órákon át éreztem magamon, de az olajok is csodát műveltek az amúgy érdessé vált bőrömmel.

Még mindig rengeteg van a dobozban - úgy érzem sokszor fogok még reggelente citrusfelhőben, felfrissülve indulni munkába!

La Roche-Posay mélytápláló nappali arcápoló

Hacsak nem teleltél a Karib-tengeren, a te arcodat is a jó kis hazai radiátor-száraz levegő szárította és tudod, milyen kellemetlen érzés a húzódó, fakó arcbőr.

Amikor el kezdtem használni a minőségi csomagolás után a finom illat fogott meg, és a termékben sem csalódtam: puha, felfrissült lett tőle az arcom, amire már merek alapozót is felvinni.

Egy hátránya van: utána annyit simogatod majd az arcod az elégedettségtől, hogy azt célszerűbb publikusan nem csinálni!