Tavaszkezdő bien kedvencek: így regeneráltuk a bőrünket

Írta: ,

Kemény telünk volt, és nagyon reméljük, hogy nem kell idén már többet vacognunk. Testünket-lelkünket megviselte a borús, mínuszos idő, ezért ideje végre feléledni és megszépíteni kicsit magunkat, hogy üdén tudjunk nekivágni a tavasznak! Összegyűjtöttünk pár kedvenc kozmetikumot a szerkesztőségünkbe, két hétig teszteltünk, és most megosztjuk veletek szépülős élményeinket!

Manna luffás bőrradír

1/4 Manna luffás bőrradír

Ismerős a masszázs utáni friss olajos bőr érzése? Ugyanezt elérheted ezzel a natúr bőrradírral, amit zuhanyzás vagy fürdőzés közben is átradírozhatsz magadon. A kinti-benti száraz levegőn extra-száraz a bőrünk is, ezért bőven van okunk testradírozni és hidratálni.

Én kétnaponta használtam, bevallom leginkább a csodás citrusos illata miatt, amit aztán órákon át éreztem magamon, de az olajok is csodát műveltek az amúgy érdessé vált bőrömmel.

Még mindig rengeteg van a dobozban - úgy érzem sokszor fogok még reggelente citrusfelhőben, felfrissülve indulni munkába!

La Roche-Posay mélytápláló nappali arcápoló

2/4 La Roche-Posay mélytápláló nappali arcápoló

Hacsak nem teleltél a Karib-tengeren, a te arcodat is a jó kis hazai radiátor-száraz levegő szárította és tudod, milyen kellemetlen érzés a húzódó, fakó arcbőr.

Amikor el kezdtem használni a minőségi csomagolás után a finom illat fogott meg, és a termékben sem csalódtam: puha, felfrissült lett tőle az arcom, amire már merek alapozót is felvinni.

Egy hátránya van: utána annyit simogatod majd az arcod az elégedettségtől, hogy azt célszerűbb publikusan nem csinálni!

Vichy Dercos korpásodás elleni sampon

3/4 Vichy Dercos korpásodás elleni sampon

Ciki vagy sem, ilyenkor igencsak korpáznak a hajak, még azoknak is, akiknek amúgy az év többi szakában tökéletes egyensúly uralkodik a fejtetőjükön.

Meguntam már, hogy a legtöbb közismert korpásodás elleni sampontól sokadik mosás után sem láttam eredményt, ezért berendeltem egy kicsit drágább, minőséginek gondolt terméket a szerkesztőségbe.

Happy end, két mosás után elállt a „havazás“!

Manna levendulás sheavaj

4/4 Manna levendulás sheavaj

Ez az, amit évek óta használok, és csak azért rendeltem be, hogy ha kifogynék, legyen utánpótlás. Viszonylag tömörebb szerkezete van, vajas állaga, ami a test melegétől könnyen kenhetővé válik.

Az erősen száraz lábszárammal például csodákat művelt, de a párom is előszeretettel rájár. Pedikűrköz is használom, sokáig puha marad a talp utána.

A levendula olajos változattal csak most ismerkedtem meg, de kedvenc lett. Elsőre kicsit erősnek tűnt az illata, de bőrre kenve kellemesen elterül az illat. Like.