7 szupercsajos feminista tetoválás, ha nem félsz vállalni a véleményed

Schuster Borka
Írta: ,

Ezek a minták nem csak szépek, de nagyon komoly üzenetet is hordoznak, így egyrészt a környezetednek, a világnak is a tudtára adhatod a véleményedet, másrészt saját magadat is nap mint nap emlékeztetheted az elvekre, amiket követsz. Igazi inspiráló minták következnek!

A karikából lefelé mutató kereszt a biológiában a nőneműség szimbóluma, ezekkel a virágmotívumokkal azonban túlmutat a biológiai kereteken, és arra emlékeztet, hogy a tágabb értelemben vett termékenység, az, amit teszünk, amit magunk körül létrehozunk, határoz meg bennünket, egyúttal a tetoválás ünnepli a nőiességet és az önelfogadásra, önmagad szeretetére bátorít.

Valószínűleg nincs olyan nő, aki élete során ne találkozott volna kimondva vagy kimondatlanul azzal a hozzáállással, hogy valami nem fog sikerülni neki, vagy nem ért valamihez pusztán azért, mert nőnek született.

Ez az aprócska kis tetoválás a három szóval egyszerre ellenállás, fellázadás a becsmérlés, lesajnálás ellen, és emlékeztető magadnak, hogy mennyi mindent értél már el – és mennyi mindent fogsz még!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!